Kamperen voor slechts € 27 per nacht!

Indien je in het bezit bent van een CKE kaart, dan ontvang je tijdens laagseizoenperiode korting op je verblijf. 

Op vertoon van jouw CKE kaart bedraagt de huursom van alle kampeerplaatsen (m.u.v. privé sanitair en comfort met speelelement) in geldigheidperiodes slechts  € 27,-*  per nacht voor twee personen.

Voor kampeerplaatsen met Privé sanitair Comfort of Luxe geldt een toeslag van € 25,-, voor kampeerplaatsen met Privé sanitair Wellness geldt een toeslag van € 27,50 en voor comfort kampeerplaatsen met speelelement geldt een toeslag van € 12,50. 

Het tarief is gebaseerd op een verblijf met 2 personen. Voor iedere extra persoon wordt een toeslag van € 7,- per nacht berekend. Bij het objecttype 'comfort met huisdier' is 1 huisdier inbegrepen, voor een tweede huisdier wordt een toeslag van € 7,50 per nacht berekend.

* Exclusief toeristenbelasting, lokale heffingen en reserverings- of administratie kosten.
Deze actie is niet combineerbaar met andere kortingen en arrangementen.

Reserveren?
Reserveren met de CKE kaart is alleen mogelijk via onze receptie. Mail naar info@leistert.nl of bel +31 (0)475-493030. Zorg ervoor dat je bij aankomst altijd een geldige CKE kaart kunt tonen. 

Geldigheisperiodes
CKE kaart

2024

21-05-2024 tot 05-07-2024
24-08-2024 tot 03-01-2025

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek