GaiaZOO arrangement

Beestachtig hoge korting!

Voordelig genieten van een heerlijk verblijf op Buitenhof de Leistert in een 5- of 7 persoons vakantieboerderij in combinatie met een bezoek aan GaiaZOO in Kerkrade. Je komt ogen te kort!

Beleef een weekend of midweek vol plezier. Je gaat op ontdekking in dierentuin GaiaZOO, slaat misschien wel jouw eerste hole-in-one op onze Adventure Golfbaan en je toont je skills tijdens een potje biljartvoetbal. Over het meenemen van bedlinnen en handdoeken hoef je je geen zorgen te maken, die leggen wij lekker voor je klaar!

Boek het GaiaZOO arrangement!

  • Selecteer je gewenste verblijfsperiode
  • September 2023

Deze bungalows zijn beschikbaar in de gekozen periode:

 Let op: Boek direct vanaf deze pagina (klik niet door naar andere pagina's) om te boeken met de juiste prijs!
* De getoonde prijzen zijn all-in prijzen op basis van vier personen, een eventuele toeslag van €5 voor een elektrische laadpaal. Voor iedere extra persoon geldt een meerprijs van € 34,00 p.p. (excl. toeristenbelasting en lokale heffingen)

Wat is inbegrepen in het GaiaZOO arrangement?

  • Huur van een 5- of 7 persoons vakantieboerderij
  • Toegang tot GaiaZOO
  • Parkeerticket GaiaZOO
  • Potje Adventure Golf
  • Reserverings- en schoonmaakkosten
  • Bedlinnenpakket
  • Handdoekenpakket
  • Potje Biljartvoetbal

Over Buitenhof de Leistert

Recreatiepark de Leistert staat bekend om de vele en moderne faciliteiten, welke veelal gratis en onbeperkt te gebruiken zijn. Er is zo veel te doen, eigenlijk te veel op allemaal op te noemen.

Is het lekker weer buiten? Leef je lekker uit in een van de vele speeltuinen, sla een hole-in-one op de Adventure Golfbaan of spetter er op los in de waterspeelzone. In deze waterspeelzone vind je naast het golfslagbad en roeivijver met dagstrand ook een grote waterspeeltuin met meer dan twintig speeltoestellen. Natuurlijk is je verblijf niet compleet zonder je reisgezelschap uit te dagen tijdens een potje Hyperbowlen of Biljartvoetbal!

Ook bij minder mooi weer is er op vakantiepark de Leistert genoeg te beleven!
Zoek de warmte op in het subtropisch zwembad of ga op ontdekking in het jungledorp van La Selva Playground. Ook in de Plaza van de Leistert is het altijd lekker vertoeven bij een aangename temperatuur. Hier vind je de restaurants Grillo en Via Verde, de supermarkt en een indoor speeltuin voor de kleintjes. Verder vind je er Het Klushuis en Aventuria, waar je onder leiding van de altijd enthousiaste Pluck & Pien en het recreatieteam kunt knutselen, timmeren en zagen.

Bekijk het park in de virtuele tour!

Oog in oog met 's werelds mooiste dieren!

In dierentuin GaiaZOO ervaar je hoe bijzonder onze nou echt aarde is! Kom oog in oog te staan ’s werelds mooiste dieren en maak een complete wereldreis in één dag!

Bezoek de Afrikaanse savanne en bewonder de loodzware witte neushoorns, de extreem lange giraffen en natuurlijk de koning van het dierenrijk, de indrukwekkende leeuw. In het apenbos van de Rainforest weet je niet wat je overkomt, de doodshoofd- en brulapen klauteren door de takken en touwen boven je hoofd! In Taiga kun je van grote hoogte via het 360° panorama uitkijkterras je ogen uitkijken naar de lynxen, berberapen en gieren. Verder zijn er in GaiaZOO 400 flamingo’s te vinden, waarmee het de grootste flamingo kolonie van Europese dierentuinen is!

Spelen in de DinoDome en SavannaTour

Voor de kids biedt GaiaZOO een echt speel- en klimparadijs met de reusachtige DinoDome: Europa's grootste indoor Dino speelpark. Sluit je dagje dierentuin af met een bezoek aan de spectaculaire touwbruggen en speeltorens van de SavannaTour.

Welke dieren wil jij graag met eigen ogen bewonderen?

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in arrangementsprijs voor X personen, inclusief toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek