Exclusieve Lente Deal!

De hele maand April:
25% korting op alle 5- en 7 persoons bungalows!

Deze actie wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met vakantieparkennederland.nl

Boek vóór 30 april een verblijf in de periode van 25-05-2021 tot 09-07-2021 en ontvang 25% korting op de huur van een alle 5- en 7 persoons vakantiebungalows! Ben er snel bij, vol=vol!

Bekijk het park in de virtuele tour

Boek onderstaande bungalows met 25% korting!

* Let op: getoonde prijzen zijn all-in prijzen, op basis van het maximaal aantal toegestane personen per bungalow. Het aantal personen kun je bij het online boeken eenvoudig aanpassen. De prijs zal dan automatisch aangepast worden.

Over 5-sterren vakantiepark de Leistert

Bij Recreatiepark de Leistert beleef je puur plezier! Het luxe bungalowpark, de 5-sterren camping, een enorm faciliteitenaanbod om samen te ontdekken, gratis recreatie-activiteiten en een omgeving die uitnodigt om ontdekt te worden maken van dit luxe vakantiepark in Limburg een zeer verrassend vakantie-adresje.

Gezellig met vrienden plezier maken, lekker eten en drinken, (recreatief)actief bezig zijn, jezelf verwennen in alle rust en ruimte die je in deze dynamische tijden nodig hebt... het kan allemaal bij de Leistert! Niet voor niets is het park door gasten op Zoover beoordeeld met een 8.6!

Hoe kan je van dit aanbod gebruik maken?!

1. Boek online; kies op deze pagina uit één van de beschikbare bungalows binnen deze actie en boek vóór 30 april 2021.
Handig: bij het maken van een online boeking wordt de korting op de huursom automatisch toegepast.

2. Boek via onze receptie; 0475 - 49 30 30 of info@leistert.nl

Twijfel niet te lang, er zijn een beperkt aantal bungalows beschikbaar!

Zo ziet een vakantie bij de Leistert er uit!

 

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek