Sluiten

Alles over het Coronavirus

Laatste update: 21-08-2020, 14.15 uur

Bekijk alle updates

Bekijk onze Corona voorschriften

Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden

Mamaplaats Nazomerdeal!

30% korting op de bungalowtypes
5C, 5CK, 6VIP, 7L & 7LK

Deze aandbieding is geldig tijdens de verblijfsperiode van 28 augustus t/m 8 oktober 2020. 

Hoe kan ik van dit aanbod gebruik maken?!

Kies hier beneden uit één van de beschikbare bungalows binnen deze actie en boek eenvoudig online. Twijfel niet te lang, er zijn een beperkt aantal bungalows beschikbaar en vol = vol!

Handig: bij het maken van een online boeking wordt de korting op de huursom automatisch toegepast. De trouwe gasten korting voegt onze receptie na afronding van de boeking handmatig voor je toe.

Over Buitenhof de Leistert

Het 5-sterren park staat bekend om haar enorme faciliteitenaanbod. Er is eigenlijk te veel om te benoemen. De vele faciliteiten zijn veelal gratis en onbeperkt te gebruiken.

Bij goed weer is het buiten goed vertoeven in de vele buitenspeeltuinen, op de midgetgolfbaan en in de “waterspeelzone”. Hier vind je naast een buitengolfslag, roeivijver met dagstrand vol speeltoestellen en een heuse natuurlijke waterspeeltuin ook ruim 20 speeltoestellen!

En is het even wat minder mooi weer dan plons je lekker in het subtropisch zwembad of ga je op ontdekking in de sfeervolle jungle van La Selva Playground. Natuurlijk mag een potje bowlen niet ontbreken. 

In de Plaza is het altijd mooi weer. Hier vind je naast 2 restaurants, een indoor speeltuin en de supermarkt, ook Het Klushuis en Het Kinder“kantoor”. Daar wordt onder leiding van Pluck & Pien volop geknipt, geplakt, getimmerd en gezaagd.

Bekijk het park in de virtuele tour!

i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek