Aankomst filter

Filter

Verblijfssoort:
Aankomst:
Vertrek:
      Wissen

Laat de vakantie maar beginnen!

Beste gast,

Nog even en wij heten je welkom op Buitenhof de Leistert. Wij verheugen ons op je komst en hopen dat je gaat genieten. Via deze e-mail geven we graag wat extra informatie om de vakantie goed te laten beginnen!

Laat de vakantie maar beginnen!

Beste gast,

Nog even en wij heten je welkom in een chalet op Camping de Leistert. Wij verheugen ons op je komst en hopen dat je gaat genieten. Via deze e-mail geven we graag wat extra informatie om de vakantie goed te laten beginnen!

Laat de vakantie maar beginnen!

Beste gast,

Nog even en wij heten je welkom op Camping de Leistert. Wij verheugen ons op je komst en hopen dat je gaat genieten. Via deze e-mail geven we je graag wat extra informatie om de vakantie goed te laten beginnen!

Openingstijden

Receptie.jpg

De actuele openingstijden van alle faciliteiten liggen voor je klaar bij de receptie. De openingstijden van de receptie tijdens je verblijf hebben we alvast voor je op een rijtje gezet. 

Mocht je buiten de openingstijden van de receptie arriveren, geef dit dan a.u.b. even door aan onze receptiemedewerkers via +31(0)475 - 493030

Openingstijden receptie  
Maandag 09-00 - 19.00
Dinsdag 09.00 - 17.30
Woensdag 09.00 - 17.30
Donderdag 09.00 - 17.30
Vrijdag 09.00 - 20.00
Zaterdag 09.00 - 17.30
Zondag 09.00 - 17.30

Aankomst- en vertrekinformatie

Aankomst
Op de dag van aankomst is de vakantieboerderij beschikbaar vanaf 15.00 uur 's middags. Iets eerder komen is uiteraard geen enkel probleem, vanaf 10.00 uur kan de auto geparkeerd worden op de parkeerplaats nabij de receptie. Ga gerust op verkenning op het park, maak alvast gebruik van het zwembad of drink alvast een kopje koffie op de Plaza. Bijna een hele dag extra vakantie!

Recreatiepark de Leistert heeft twee slagbomen. Als bezoeker van Buitenhof de Leistert maak je geen gebruik van de slagboom direct naast de receptie en de midgetgolfbaan. De slagboom voor toegang tot Buitenhof de Leistert is gelegen aan de achterzijde van de grote parkeerplaats. Volg de bewegwijzering nauwkeurig, zodat je niet voor de verkeerde slagboom komt te staan.

Sleutelkaart ontvangen?
Als de betaling volledig is ontvangen sturen wij de sleutel- en zwembadkaarten per post toe. De sleutelkaart is de toegangskaart voor zowel de slagboom als de vakantieboerderij. Je hoeft niet per se bij de receptie in te checken. Neem alvast op je gemak intrek in de vakantieboerderij. Kom gerust – indien gewenst - op een later tijdstip even binnen bij de receptie voor wat extra informatie over de omgeving of voor een gezellig praatje.

Sleutelkaart nog niet ontvangen?
Indien de betaling nog niet is ontvangen, of bij een last-minute reservering is het niet mogelijk om de sleutel- en zwembadkaarten op te sturen i.v.m. tijdige bezorging. In dat geval vragen wij je bij de receptie in te checken. Wij overhandigen je graag ter plaatse de sleutelkaart en zwembadpasjes.

Auto's en parkeren
Op het park kom je wandelaars, fietsers en spelende kinderen tegen. Om ongelukken te voorkomen vragen wij je vriendelijk doch dringend om altijd stapvoets (max. 5 km/uur) te rijden. Heb je meer parkeerplaatsen nodig dan bij je vakantieboerderij beschikbaar zijn dan parkeer je de extra auto’s buiten het park op de parkeerplaats. Uiteraard mag je voor uitladen van materialen wel tijdelijk met meerdere auto's het terrein op. Geef dit van tevoren even aan bij de receptie.

Werking slagboompas
De slagboompas werkt gedurende je verblijf 24 uur per dag.

Vertrek
Op de vertrekdatum vragen wij je vriendelijk om de vakantieboerderij vóór 10.00u te verlaten. Uitchecken is niet per se noodzakelijk maar mag natuurlijk wel, we zijn altijd benieuwd naar je ervaringen. De sleutelkaarten kun je deponeren in de brievenbus bij de slagboom van het park, de zwembadkaartjes mogen eventueel bewaard worden. Op de schoonmaakwijzer die je in de vakantieboerderij vindt, kun je lezen hoe je de woning na vertrek achter dient te laten.

Aankomst- en vertrekinformatie

Aankomst
Op de dag van aankomst is het chalet beschikbaar vanaf 15.00 uur 's middags. Iets eerder komen is uiteraard geen enkel probleem, vanaf 10.00 uur kan de auto geparkeerd worden op de parkeerplaats nabij de receptie. Ga gerust op verkenning op het park, neem een duik in het zwembad of drink alvast een kopje koffie op de Plaza. Bijna een hele dag extra vakantie! Mocht je buiten de openingstijden van de receptie arriveren, geef dit dan a.u.b. even door aan onze receptiemedewerkers via +31(0)475 - 493030


Chalet sleutel & slagboom- en zwembadpasjes
De slagboompas kun je op de aankomstdag vanaf 15.00u samen met de sleutels van het chalet afhalen bij de receptie. De zwembadpasjes kun je eventueel eerder afhalen. Deze zijn geldig vanaf 10.00u 's morgens.

Auto's en parkeren
Op het park kom je wandelaars, fietsers en spelende kinderen tegen. Om ongelukken te voorkomen vragen wij je vriendelijk doch dringend om altijd stapvoets (max. 5 km/uur) te rijden. je krijgt een slagboompas voor 1 auto. Heb je meer parkeerplaatsen nodig, dan parkeer je de extra auto’s buiten het park op de parkeerplaats. Uiteraard mag je voor uitladen van materialen wel tijdelijk met meerdere auto's het terrein op. Geef dit van tevoren even aan bij de receptie.

Werking slagboompas
De slagboompas werkt gedurende je verblijf op onderstaande tijden:
- Op de aankomstdag | Van 12.00u tot 22.30u
- Tijdens het verblijf | Van 07.00u tot 22.30u
- Op de vertrekdag | Van 07.00u tot 10.00u

Vertrek
Op de vertrekdatum vragen wij je vriendelijk om het chalet vóór 10.00u 's ochtends te verlaten. De sleutels van het chalet kun je inleveren bij de receptie. De slagboom- en zwembadpasjes mogen eventueel  bewaard worden en de zwembadpas is nog de hele dag geldig. In het chalet ligt een informatiemap met daarin de vertrekkersinformatie. Hier kun je lezen hoe je het chalet na vertrek achter dient te laten.

Aankomst- en vertrekinformatie

Aankomst
Op de dag van aankomst werkt de slagboompas vanaf 12.00 uur 's middags. De uiterlijke aankomsttijd is 22.30u. Iets eerder komen is uiteraard geen enkel probleem, vanaf 10.00 uur kan de auto geparkeerd worden op de parkeerplaats nabij de receptie. Wij vragen je vriendelijk om bij aankomst direct door te rijden naar je kampeerplaats om zo de toegangsweg vrij te houden. Ga gerust op verkenning op het park, neem een duik in het zwembad of drink alvast een kopje koffie op de Plaza. Bijna een hele dag extra vakantie!


*Mocht je buiten de openingstijden van de receptie arriveren, geef dit dan a.u.b. even door aan onze receptiemedewerkers via +31(0)475 - 493030

Slagboompas en zwembadpasjes
Tijdens schoolvakanties sturen wij de slagboompas en zwembadpasjes per post toe. Je ontvangt deze enkele dagen voor je verblijf per post. (Let op: het kan dus zo zijn dat je deze tot op heden nog niet hebt ontvangen). Buiten de schoolvakanties liggen de slagboompas en zwembadpasjes voor je klaar bij de receptie.

Slagboomboompas niet ontvangen?
Indien de betaling nog niet is ontvangen, of bij een last-minute reservering is het niet mogelijk om de slagboompas op te sturen i.v.m. tijdige bezorging. In dat geval vragen wij je deze samen met de zwembadpasjes af te halen bij de receptie. Let wel: Deze worden alleen tijdens schoolvakanties opgestuurd.

Werking slagboompas
De slagboompas werkt gedurende je verblijf op onderstaande tijden:
- Op de aankomstdag | Van 12.00u tot 22.30u
- Tijdens het verblijf | Van 07.00u tot 22.30u
- Op de vertrekdag | Van 07.00u tot 11.00u

Auto's en parkeren
Op het park kom je wandelaars, fietsers en spelende kinderen tegen. Om ongelukken te voorkomen vragen wij je vriendelijk doch dringend om altijd stapvoets (max. 5 km/uur) te rijden. je krijgt een slagboompas voor 1 auto. Heb je meer parkeerplaatsen nodig, dan parkeer je de extra auto’s buiten het park op de parkeerplaats. Uiteraard mag je voor uitladen van materialen wel tijdelijk met meerdere auto's het terrein op. Geef dit van tevoren even aan bij de receptie. *Veld Vijverberg is autovrij. Gedurende het verblijf is het hier verboden te parkeren op de velden.

Vertrek
Op de vertrekdatum vragen wij je vriendelijk om de kampeerplaats vóór 11.00u 's ochtends te verlaten. De slagboom- en zwembadkaartjes mogen eventueel  bewaard woorden en de zwembadpasjes zijn nog de hele dag geldig. In het info-ABC - welke je bij de receptie kunt afhalen - staat beschreven waar je met afval e.d. terecht kunt.

Let op je spullen, ook op vakantie!

Vakantie staat voor ontspanning, lekker relaxed zijn. Die ontspanning zorgt er ook voor dat we vaak net wat minder alert zijn in het opbergen of veilig stellen van onze waardevolle spullen. En helaas, soms ook op de Leistert, maakt de gelegenheid de dief. Met enkele tips kun je dit voorkomen:

 • Heb je wat voorraad drinken buiten staan? Haal het 's nachts binnen!
 • Leg waardevolle spullen bij je afwezigheid niet in het zicht neer, maar netjes in een kastje of lade.
 • Zet fietsen goed op slot en bij voorkeur 's nachts in de berging. De ruimte is er, gebruik hem ook!
 • Sluit ramen en deuren bij je afwezigheid zorgvuldig af, laat niet per ongeluk een raampje of bijvoorbeeld bergingdeur openstaan.

Op deze manier maken we Buitenhof de Leistert samen veiliger!

Let op je spullen, ook op vakantie!

Vakantie staat voor ontspanning, lekker relaxed zijn. Die ontspanning zorgt er ook voor dat we vaak net wat minder alert zijn in het opbergen of veilig stellen van onze waardevolle spullen.

En helaas, soms ook op de Leistert, maakt de gelegenheid de dief.
Met enkele tips kun je dit voorkomen:
- Zet je (eigen, maar ook verhuur)-fietsen 's nachts goed op slot. Een eventuele extra ketting of kettingslot verhinderd een snelle diefstal.
- Leg waardevolle spullen bij afwezigheid in je chalet niet in het zicht neer, maar netjes in een kastje of lade.
- Sluit ramen en deuren bij je afwezigheid zorgvuldig af, laat niet per ongeluk een raampje openstaan.
- Heb je wat voorraad drinken buiten staan? Haal het 's nachts binnen!

Op deze manier maken we Recreatiepark de Leistert samen veiliger!

Let op je spullen, ook op vakantie!

Vakantie staat voor ontspanning, lekker relaxed zijn. Die ontspanning zorgt er ook voor dat we vaak net wat minder alert zijn in het opbergen of veilig stellen van onze waardevolle spullen.

En helaas, soms ook op de Leistert, maakt de gelegenheid de dief.
Met enkele tips kun je dit voorkomen:

 • Heb je wat voorraad drinken buiten staan? Haal het 's nachts binnen!
 • Sluit ramen en deuren bij je afwezigheid zorgvuldig af, laat niet per ongeluk een raampje openstaan.
 • Zet je (eigen, maar ook verhuur)-fietsen 's nachts goed op slot. Een eventuele extra ketting of kettingslot verhinderd een snelle diefstal. Wellicht is het ook verstandig om de fietsen 's nachts in de voortent te plaatsen.
 • Leg waardevolle spullen bij afwezigheid niet in de voortent in het zicht neer, maar berg het in een kastje op in de caravan.

Op deze manier maken we Recreatiepark de Leistert samen veiliger!

Opstellen kampeermiddel

Plaats je kampeermiddel met de achterzijde tegen de beplanting en zo ver mogelijk naar achteren. Iedere kampeerplaats is afgebakend door scheidingspaaltjes. Wij verzoeken je vriendelijk om je kampeermiddel tussen deze paaltjes te plaatsen. Zo voorkom je problemen en kun je optimaal genieten van je verblijf op de Leistert!

Inventarislijst & indeling van jouw vakantieboerderij type 5C

Moeten we zelf handdoeken meenemen? Staat er een parasol in onze vakantieboerderij? En hoe zetten we koffie? Zomaar een drietal vragen die je al voor vertrek kunt beantwoorden. Bekijk op je gemak de inventarislijst van jouw vakantieboerderij, zo weet al vóór het inpakken van de koffers wat je mee moet nemen en wat je thuis kunt laten, wel zo handig!

Vind je het handig om vooraf een kamer indeling te maken, of wil je bijvoorbeeld weten hoeveel bedden er op elke kamer staan? Bekijk dan ook alvast de plattegrond van je vakantieboerderij.

Bekijk de plattegrond Bekijk inventarislijst Bekijk de plattegrond Bekijk inventarislijst

Inventaris en indeling van jouw vakantieboerderij type 5CK

Moeten we zelf handdoeken meenemen? Staat er een parasol in onze vakantieboerderij? En hoe zetten we koffie? Zomaar een drietal vragen die je al voor vertrek kunt beantwoorden. Bekijk op je gemak de inventarislijst van jouw vakantieboerderij, zo weet al vóór het inpakken van de koffers wat je mee moet nemen en wat je thuis kunt laten, wel zo handig!

Vind je het handig om vooraf een kamer indeling te maken, of wil je bijvoorbeeld weten hoeveel bedden er op elke kamer staan? Bekijk dan ook alvast de plattegrond van je vakantieboerderij.

Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst

Inventaris en indeling van jouw vakantieboerderij type 5L

Moeten we zelf handdoeken meenemen? Staat er een parasol in onze vakantieboerderij? En hoe zetten we koffie? Zomaar een drietal vragen die je al voor vertrek kunt beantwoorden. Bekijk op je gemak de inventarislijst van jouw vakantieboerderij, zo weet al vóór het inpakken van de koffers wat je mee moet nemen en wat je thuis kunt laten, wel zo handig!

Vind je het handig om vooraf een kamer indeling te maken, of wil je bijvoorbeeld weten hoeveel bedden er op elke kamer staan? Bekijk dan ook alvast de plattegrond van je vakantieboerderij.

Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst

Inventaris en indeling van jouw vakantieboerderij type 5LK

Moeten we zelf handdoeken meenemen? Staat er een parasol in onze vakantieboerderij? En hoe zetten we koffie? Zomaar een drietal vragen die je al voor vertrek kunt beantwoorden. Bekijk op je gemak de inventarislijst van jouw vakantieboerderij, zo weet al vóór het inpakken van de koffers wat je mee moet nemen en wat je thuis kunt laten, wel zo handig!

Vind je het handig om vooraf een kamer indeling te maken, of wil je bijvoorbeeld weten hoeveel bedden er op elke kamer staan? Bekijk dan ook alvast de plattegrond van je vakantieboerderij.

Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst

Inventaris en indeling van jouw vakantieboerderij type 6VIP

Moeten we zelf handdoeken meenemen? Staat er een parasol in onze vakantieboerderij? En hoe zetten we koffie? Zomaar een drietal vragen die je al voor vertrek kunt beantwoorden. Bekijk op je gemak de inventarislijst van jouw vakantieboerderij, zo weet al vóór het inpakken van de koffers wat je mee moet nemen en wat je thuis kunt laten, wel zo handig!

Vind je het handig om vooraf een kamer indeling te maken, of wil je bijvoorbeeld weten hoeveel bedden er op elke kamer staan? Bekijk dan ook alvast de plattegrond van je vakantieboerderij.

Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst

Inventaris en indeling van jouw vakantieboerderij type 7C

Moeten we zelf handdoeken meenemen? Staat er een parasol in onze vakantieboerderij? En hoe zetten we koffie? Zomaar een drietal vragen die je al voor vertrek kunt beantwoorden. Bekijk op je gemak de inventarislijst van jouw vakantieboerderij, zo weet al vóór het inpakken van de koffers wat je mee moet nemen en wat je thuis kunt laten, wel zo handig!

Vind je het handig om vooraf een kamer indeling te maken, of wil je bijvoorbeeld weten hoeveel bedden er op elke kamer staan? Bekijk dan ook alvast de plattegrond van je vakantieboerderij.

Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst

Inventaris en indeling van jouw vakantieboerderij type 7CK

Moeten we zelf handdoeken meenemen? Staat er een parasol in onze vakantieboerderij? En hoe zetten we koffie? Zomaar een drietal vragen die je al voor vertrek kunt beantwoorden. Bekijk op je gemak de inventarislijst van jouw vakantieboerderij, zo weet al vóór het inpakken van de koffers wat je mee moet nemen en wat je thuis kunt laten, wel zo handig!

Vind je het handig om vooraf een kamer indeling te maken, of wil je bijvoorbeeld weten hoeveel bedden er op elke kamer staan? Bekijk dan ook alvast de plattegrond van je vakantieboerderij.

Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst

Inventaris en indeling van jouw vakantieboerderij type 7L

Moeten we zelf handdoeken meenemen? Staat er een parasol in onze vakantieboerderij? En hoe zetten we koffie? Zomaar een drietal vragen die je al voor vertrek kunt beantwoorden. Bekijk op je gemak de inventarislijst van jouw vakantieboerderij, zo weet al vóór het inpakken van de koffers wat je mee moet nemen en wat je thuis kunt laten, wel zo handig!

Vind je het handig om vooraf een kamer indeling te maken, of wil je bijvoorbeeld weten hoeveel bedden er op elke kamer staan? Bekijk dan ook alvast de plattegrond van je vakantieboerderij.

Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst

Inventarislijst van jouw vakantieboerderij type 7LK

Moeten we zelf handdoeken meenemen? Staat er een parasol in onze vakantieboerderij? En hoe zetten we koffie? Zomaar een drietal vragen die je al voor vertrek kunt beantwoorden. Bekijk op je gemak de inventarislijst van jouw vakantieboerderij, zo weet al vóór het inpakken van de koffers wat je mee moet nemen en wat je thuis kunt laten, wel zo handig!

Vind je het handig om vooraf een kamer indeling te maken, of wil je bijvoorbeeld weten hoeveel bedden er op elke kamer staan? Bekijk dan ook alvast de plattegrond van je vakantieboerderij.

Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst

Inventaris en indeling van jouw vakantieboerderij type 9C

Moeten we zelf handdoeken meenemen? Staat er een parasol in onze vakantieboerderij? En hoe zetten we koffie? Zomaar een drietal vragen die je al voor vertrek kunt beantwoorden. Bekijk op je gemak de inventarislijst van jouw vakantieboerderij, zo weet al vóór het inpakken van de koffers wat je mee moet nemen en wat je thuis kunt laten, wel zo handig!

Vind je het handig om vooraf een kamer indeling te maken, of wil je bijvoorbeeld weten hoeveel bedden er op elke kamer staan? Bekijk dan ook alvast de plattegrond van je vakantieboerderij.

Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst

Inventarislijst van jouw vakantieboerderij type 9CK

Moeten we zelf handdoeken meenemen? Staat er een parasol in onze vakantieboerderij? En hoe zetten we koffie? Zomaar een drietal vragen die je al voor vertrek kunt beantwoorden. Bekijk op je gemak de inventarislijst van jouw vakantieboerderij, zo weet al vóór het inpakken van de koffers wat je mee moet nemen en wat je thuis kunt laten, wel zo handig!

Vind je het handig om vooraf een kamer indeling te maken, of wil je bijvoorbeeld weten hoeveel bedden er op elke kamer staan? Bekijk dan ook alvast de plattegrond van je vakantieboerderij.

Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst

Inventarislijst van jouw vakantieboerderij type 9L

Moeten we zelf handdoeken meenemen? Staat er een parasol in onze vakantieboerderij? En hoe zetten we koffie? Zomaar een drietal vragen die je al voor vertrek kunt beantwoorden. Bekijk op je gemak de inventarislijst van jouw vakantieboerderij, zo weet al vóór het inpakken van de koffers wat je mee moet nemen en wat je thuis kunt laten, wel zo handig!

Vind je het handig om vooraf een kamer indeling te maken, of wil je bijvoorbeeld weten hoeveel bedden er op elke kamer staan? Bekijk dan ook alvast de plattegrond van je vakantieboerderij.

Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst

Inventarislijst van jouw vakantieboerderij type 9LK

Moeten we zelf handdoeken meenemen? Staat er een parasol in onze vakantieboerderij? En hoe zetten we koffie? Zomaar een drietal vragen die je al voor vertrek kunt beantwoorden. Bekijk op je gemak de inventarislijst van jouw vakantieboerderij, zo weet al vóór het inpakken van de koffers wat je mee moet nemen en wat je thuis kunt laten, wel zo handig!

Vind je het handig om vooraf een kamer indeling te maken, of wil je bijvoorbeeld weten hoeveel bedden er op elke kamer staan? Bekijk dan ook alvast de plattegrond van je vakantieboerderij.

Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst

Inventarislijst van jouw vakantieboerderij type 11L

Moeten we zelf handdoeken meenemen? Staat er een parasol in onze vakantieboerderij? En hoe zetten we koffie? Zomaar een drietal vragen die je al voor vertrek kunt beantwoorden. Bekijk op je gemak de inventarislijst van jouw vakantieboerderij, zo weet al vóór het inpakken van de koffers wat je mee moet nemen en wat je thuis kunt laten, wel zo handig!

Vind je het handig om vooraf een kamer indeling te maken, of wil je bijvoorbeeld weten hoeveel bedden er op elke kamer staan? Bekijk dan ook alvast de plattegrond van je vakantieboerderij.

Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst

Inventarislijst van jouw vakantieboerderij type 11LK

Moeten we zelf handdoeken meenemen? Staat er een parasol in onze vakantieboerderij? En hoe zetten we koffie? Zomaar een drietal vragen die je al voor vertrek kunt beantwoorden. Bekijk op je gemak de inventarislijst van jouw vakantieboerderij, zo weet al vóór het inpakken van de koffers wat je mee moet nemen en wat je thuis kunt laten, wel zo handig!

Bekijk de inventarislijst Bekijk de inventarislijst

Inventarislijst van jouw vakantieboerderij type 13L

Moeten we zelf handdoeken meenemen? Staat er een parasol in onze vakantieboerderij? En hoe zetten we koffie? Zomaar een drietal vragen die je al voor vertrek kunt beantwoorden. Bekijk op je gemak de inventarislijst van jouw vakantieboerderij, zo weet al vóór het inpakken van de koffers wat je mee moet nemen en wat je thuis kunt laten, wel zo handig!

Vind je het handig om vooraf een kamer indeling te maken, of wil je bijvoorbeeld weten hoeveel bedden er op elke kamer staan? Bekijk dan ook alvast de plattegrond van je vakantieboerderij.

Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst

Inventarislijst van jouw vakantieboerderij type 13LK

Moeten we zelf handdoeken meenemen? Staat er een parasol in onze vakantieboerderij? En hoe zetten we koffie? Zomaar een drietal vragen die je al voor vertrek kunt beantwoorden. Bekijk op je gemak de inventarislijst van jouw vakantieboerderij, zo weet al vóór het inpakken van de koffers wat je mee moet nemen en wat je thuis kunt laten, wel zo handig!

Vind je het handig om vooraf een kamer indeling te maken, of wil je bijvoorbeeld weten hoeveel bedden er op elke kamer staan? Bekijk dan ook alvast de plattegrond van je vakantieboerderij.

Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst Bekijk de plattegrond Bekijk de inventarislijst

Maak je verblijf nog aangenamer!

Beddenopmaakservice-377x250.jpg

Wist je dat jevoor € 4,- p.p. de bedden bij aankomst op kunt laten maken? Dan begint de vakantie wel heel relaxed! Je kunt dit ook vlak van tevoren nog gemakkelijk bijboeken. Ook een handdoekenpakket is natuurlijk hartstikke handig. Zeker voor een korte vakantie scheelt dit vaak een hele hoop bagageruimte! Voor slechts € 5,- p.p. leggen wij ook een handdoekenpakket voor je klaar in de vakantieboerderij. Een pakket bestaat uit 1 badlaken en 1 badhanddoek.

 

Bijboeken? Bel de receptie Bijboeken? Bel de receptie

Maak je verblijf nog aangenamer!

Wist je dat je voor € 4,- p.p. de bedden bij aankomst op kunt laten maken? Dan begint de vakantie wel heel relaxed! Je kunt dit ook vlak van tevoren nog gemakkelijk bijboeken. Ook een handdoekenpakket is natuurlijk hartstikke handig. Zeker voor een korte vakantie scheelt dit vaak een hele hoop bagageruimte! Voor slechts € 5,- p.p. leggen wij ook een handdoekenpakket voor je klaar in de chalet. Een pakket bestaat uit 1 badlaken en 1 badhanddoek. 

Bijboeken? Bel 0475-493030 Bijboeken? Bel 0475-493030

Iets te vieren | Boek het feestarrangement!

Een verblijf wordt hiermee extra feestelijk. Wij zorgen voor een versierd chalet, een fles wijn bij aankomst en iets lekkers voor de kids! In Limburg is een feestje pas compleet met een heerlijke Limburgse vlaai, dus  ook die staat voor je klaar. Je boekt dit arrangement voor slechts €29,50.

Bijboeken? Bel de receptie Bijboeken? Bel de receptie

Iets te vieren | Boek het feestarrangement!

Feestarrangement-377x250.jpg

Een verblijf wordt hiermee extra feestelijk. Wij zorgen voor een versierde woning, een fles wijn bij aankomst en iets lekkers voor de kids! In Limburg is een feestje pas compleet met een heerlijke Limburgse vlaai, dus  ook die staat voor je klaar. Voor de 5-, 6-, 7- en 9-persoons woningen boek je dit arrangement voor slechts €29,50, voor de 11- en 13-persoonswoningen voor €38,50.
 

Bijboeken? Bel de receptie Bijboeken? Bel de receptie

Een warm welkom | Boek het welkomstarrangement!

Welkomstarrangement 377x250.jpg

Voor alle gasten geldt een warm welkom op Buitenhof de Leistert, maar met een welkomstarrangement geldt dit nog een beetje extra. Wij leggen je graag in de watten met een kopje koffie/thee met Limburgse vlaai of appelgebak (2de kopje gratis), opgemaakte bedden bij aankomst, keuken- en handdoekenpakket, een horecacheque van Croy à € 12,95 en een toeristisch informatiepakket. Dat allemaal totaal voor slechts € 27,70 p.p. (vanaf de 2e persoon € 25,90 p.p.).
Verwennerij ten top!

 

Bijboeken? Bel de receptie Bijboeken? Bel de receptie

Recreatie @ de Leistert | Geen tijd om te vervelen!

Kindercamping_Limburg_Leistert_Klushuis_13.jpg

Tijdens je vakantie worden er volop activiteiten georganiseerd, niemand heeft tijd om zich te vervelen.

Het volledige programma is al vóór je verblijf online te bekijken en we laten je via een video graag alvast kennis maken met Pluck en Pien.
 

Bekijk Pluck & Pien's video! Bekijk het recreatieprogramma Bekijk Pluck & Pien's video! Bekijk het recreatieprogramma

Kookworkshop tapas

Tapasworkshop.jpg

Echte Spaanse tapas leren maken? Boek dan een Kookworkshop Tapas. Proef de échte smaken van de Spaanse keuken en geniet, smakelijk!

Bona Tapa verzorgt een “huiskamer” kookworkshop in je vakantieboerderij op het park voor 4 t/m 13 personen. De workshops kunnen worden verzorgd op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag, om 14.00u of om 19.00u
 

Bijboeken? Bel de receptie Meer informatie Bijboeken? Bel de receptie Meer informatie

Stal Cuijpers | Pony- en paardenritten

Stal Cuijpers.jpeg

Altijd al een mooie rit op een paard of pony willen maken? Dan is dit arrangement echt iets voor jou!

Solo of met groepjes tot 13 personen, Stal Cuijpers organiseert schitterende pony- en paardenritten door de omgeving van de Leistert. De ritten kunnen dagelijks gereserveerd worden; van 09.30u tot 10.30u en van 11.00u tot 12.00u. 

Meer info        

Bijboeken? Bel: 0745-493030 Bijboeken? Bel: 0745-493030

Toeristische informatie

Via onderstaande informatiebronnen kun je alle informatie over activiteiten en uitjes in de omgeving van Camping de Leistert checken.

HartjeLimburg.nl
Website met alleen de échte pareltjes uit de omgeving op het gebied van dagrecreatie.
Hier vindt je alles over natuurgebieden, steden en dorpen, restaurants, shoppen, attractieparken, watersport, wellness, kerken kastelen en musea.

Intranet
Voor informatie over diverse recreatiemogelijkheden, de lekkerste eetadresjes en de mooiste plaatsen om lekker te shoppen kun je een kijkje nemen op onze intranetpagina. Je kunt deze bekijken via het WiFinetwerk. Check gerust ook thuis al alle mogelijkheden.

Receptie de Leistert
Diverse folderrekken staan tot je beschikking, evenals een informatiepunt voor het gratis uitprinten van wandel- en fietsroutes. Heb je meer specifieke vragen, dan staan onze receptionisten natuurlijk altijd voor je klaar!

Bekijk het intranet   Bezoek HartjeLimburg.nl   

Toeristische informatie

Via onderstaande informatiebronnen kun je alle informatie over activiteiten en uitjes in de omgeving van Camping de Leistert checken.

HartjeLimburg.nl
Dit is een toeristische website met alleen de échte pareltjes uit de omgeving op het gebied van dagrecreatie.
Hier vindt je alles over natuurgebieden, steden en dorpen, restaurants, shoppen, attractieparken, watersport, wellness, kerken kastelen en musea.

Intranet
Voor informatie over diverse recreatiemogelijkheden, de lekkerste eet-adresjes en de mooiste plaatsen om lekker te shoppen kun je een kijkje nemen op onze intranetpagina. Je kunt deze bekijken via het WiFi netwerk. Check gerust ook thuis al alle mogelijkheden 

Informatiemap | Ligt voor je klaar in het chalet
Alle informatie die je zoekt over recreatiepark de Leistert, onze faciliteiten en de omgeving van het park, maar ook inventarislijsten, belangrijke adressen en telefoonnummers, het info-ABC en gebruiksaanwijzingen voor bijvoorbeeld de magnetron.

Receptie de Leistert | Gelegen naast de Plaza, bij de slagboom van de camping.
Diverse folderrekken staan tot je beschikking, evenals een informatiepunt voor het gratis uitprinten van wandel- en fietsroutes. Heb je meer specifieke vragen, dan staan onze receptionisten natuurlijk altijd voor je klaar!

Bekijk het intranet   Bezoek HartjeLimburg.nl

Toeristische informatie

Toeristische-informatie2.jpg

Via onderstaande informatiebronnen kun je alle informatie over activiteiten en uitjes in de omgeving van Buitenhof de Leistert checken.

HartjeLimburg.nl 
Website met alleen de échte pareltjes uit de omgeving op het gebied van dagrecreatie.
Hier vindt je alles over natuurgebieden, steden en dorpen, restaurants, shoppen, attractieparken, watersport, wellness, kerken kastelen en musea.

Intranet 
Voor informatie over diverse recreatiemogelijkheden, de lekkerste eet-adresjes en de mooiste plaatsen om lekker te shoppen kun je een kijkje nemen op onze intranetpagina. Je kunt deze bekijken via de PS3 of via het WiFinetwerk. Check gerust ook thuis al alle mogelijkheden 

Informatieklapper | Ligt voor je klaar in de vakantiebungalow
Alle informatie die je zoekt over Buitenhof de Leistert, onze faciliteiten en de omgeving van het park, maar ook inventarislijsten, belangrijke adressen en telefoonnummers, het info-ABC en diverse gebruiksaanwijzingen voor bijvoorbeeld de magnetron en Playstation.

Receptie de Leistert | Gelegen naast de Plaza, bij de slagboom van de camping.
Diverse folderrekken staan tot je beschikking, evenals een informatiepunt voor het gratis uitprinten van wandel- en fietsroutes. Heb je meer specifieke vragen, dan staan onze receptionisten natuurlijk altijd voor je klaar!

Bekijk HartjeLimburg.nl Bekijk het Intranet Bekijk HartjeLimburg.nl Bekijk het Intranet

Handig! | Bestel vooraf je boodschappen online

Buitenhof de Leistert heeft een online supermarkt. Da's handig! Je bestelt de boodschappen vanuit de luie stoel en alles staat klaar bij aankomst. Zodra je de sleutelkaart van de vakantieboerderij hebt ontvangen, zijn de huisnummers bekend en kan de bestelling geplaatst worden

Direct bestellen

Direct bestellen Direct bestellen

Tips voor een dagje uit in de omgeving

Gaiazoo-377x250.jpg

Bij de receptie van de Leistert kun je diverse entreekaarten kopen van attractie- en dierenparken in de omgeving. Wat dacht je van onze tips in de omgeving?! Al onze tips uit de omgeving zijn terug te vinden op de website van Hartje Limburg.

 • GaiaZOO
 • Toverland
 • Stal Cuijpers
 • Het Aardbeienland
 • Plopsa Indoor Hasselt
 • De Veerman Boottochten
 • Speelpark Klein Zwitserland
 • Het Designer Outlet Roermond
 • Openlucht-museum Eynderhoof

Bekijk Hartje Limburg.nl

WiFi in je chalet

Het draadloos internet kun je gebruiken voor laptop, tablet of smartphone. Per apparaat heb je een aparte code nodig. De codes zijn tegen betaling verkrijgbaar bij de receptie. Als de WIFI kaart is bijgeboekt bij de reservering, ontvang je de WIFIcode tegelijkertijd met de sleutelkaart en zwembadpasjes.  De kosten voor de WiFi zijn als volgt:

Dag                             € 5,-
Midweek/weekend  € 10,-
Week                          € 15,-
Maand                        € 25, 

WiFi in je vakantieboerderij

WiFi 377x250.jpg

In de vakantieboerderij heb je de beschikking over draadloos internet. Voor de Playstation 3 is een vaste internetverbinding beschikbaar. Via deze verbinding is het niet mogelijk om eigen e-mails te lezen of te versturen. Het draadloos internet kun je gebruiken voor laptop, tablet of smartphone. Per apparaat (Mac adres) heb je een aparte code nodig. De codes zijn verkrijgbaar via de receptie.  Als de WIFI kaart is bijgeboekt bij de reservering, ontvang je de WIFIcode tegelijkertijd met de sleutelkaart en zwembadpasjes.

Kosten WiFi:

Dag €5,-
Midweek/weekend €10,-
Week €15,-
Maand €25,-

WiFi op de camping

Het draadloos internet kun je gebruiken voor laptop, tablet of smartphone. Per apparaat heb je een aparte code nodig. De codes zijn tegen betaling verkrijgbaar bij de receptie. Als de WIFI kaart is bijgeboekt bij de reservering, ontvang je de WIFIcode tegelijkertijd met de sleutelkaart en zwembadpasjes. De kosten voor de WiFi zijn als volgt:

Dag                             €5,-
Midweek/weekend   €10,-
Week                          €15,-
Maand                        €25,-

Lekker en voordelig | Eten bij Restaurant Croy Buitenhof

Restaurant-Croy.jpg

Limburg is een provincie van lekkerbekken! Ook tijdens de vakantie laat geen Limburger een lekker hapje voorbijgaan. Bij Buitenhof de Leistert ligt Restaurant Croy Buitenhof. Een sfeervol familierestaurant waar je snel en smakelijk een hapje kunt eten. Je geniet van ‘De smaak van Croy’, afkomstig van de elf boerenbedrijven rond het middeleeuwse Brabantse kasteel Croy.  Alvast zien wat voor lekkers er allemaal op de menukaart staat?

Bekijk de menukaart Bekijk de menukaart

Vertrekkersontbijt | De perfecte afsluiting van je verblijf!

Begin je laatste dag op de Leistert lekker ontspannen met ons scherp geprijsde vertrekkersontbijt; een perfecte afsluiting van je verblijf!

Zeg nou zelf, dat klinkt toch fijn: ‘s morgens geen gehaast bij het opruimen van je verblijfsaccommodatie en alle tijd om je spulletjes in te ruimen voor je vertrekt. Zo blijft er zelfs nog wat tijd over om iets langer in bed te blijven liggen. Check de 'meer info' button voor prijzen en inhoud. Smakelijk! 

Meer info  

Reserveren? Bel de receptie 0475-493030 Reserveren? Bel de receptie 0475-493030

Vertrekkersontbijt | De perfecte afsluiting van je verblijf!

Vertrek je op maandag of vrijdag? Begin je laatste dag op de Leistert dan lekker ontspannen met ons scherp geprijsde vertrekkersontbijt; een perfecte afsluiting van je verblijf!

Zeg nou zelf, dat klinkt toch fijn: ‘s morgens geen gehaast bij het opruimen van je verblijfsaccommodatie en alle tijd om je spulletjes in te ruimen voor je vertrekt. Zo blijft er zelfs nog wat tijd over om iets langer in bed te blijven liggen. Check de 'meer info' button voor prijzen en inhoud. Smakelijk! 

Meer info

Reserveren? Bel de receptie: 0475-493030 Reserveren? Bel de receptie: 0475-493030

Vertrekkersontbijt | De perfecte afsluiting van je verblijf!

Vertrekkersontbijt.jpeg

Begin je laatste dag op de Leistert lekker ontspannen met ons scherp geprijsde vertrekkersontbijt; een perfecte afsluiting van je verblijf!

Zeg nou zelf, dat klinkt toch fijn: ‘s morgens geen gehaast bij het opruimen van je vakantieboerderij en alle tijd om je spulletjes op te ruimen voor je vertrekt. Zo blijft er zelfs nog wat tijd over om iets langer in bed te blijven liggen. Check de 'meer info' button voor prijzen en inhoud. Smakelijk!

Meer info

Meer informatie Meer informatie