Hulpkracht recreatie (weekenden/schoolvakantie)

Gasten een geweldige vakantie bezorgen, dat is pas leuk om te doen. Je bent sportief en avontuurlijk, of juist creatief en inspirerend, maar in beide gevallen kun je goed met kinderen, tieners en volwassenen omgaan. Je staat je mannetje tijdens grotere events, maar bent ook in staat om bij wat kleinere activiteiten de gast één op één aandacht te geven. 


Recreatie betekent op de Leistert meer dan een keer een sport- of spelactiviteit organiseren. Het betekent de gast een beleving bieden, die ervoor zorgt dat dit de vakantie wordt die nog lang een mooie herinnering blijft. Door de grootte van het park praat je ook over activiteiten met tussen de 25 - 1500 deelnemers. Je houdt overzicht en weet altijd net dat beetje meer te geven. Je vindt het niet erg om voor een grotere groep mensen een optreden te verzorgen of uitleg te geven. Je woont in de regio en hebt de mogelijkheid om op wisselende tijden in weekenden en schoolvakanties te werken. Is dit voor jouw de ultieme bijbaan en ben je minimaal 18 jaar, wees er dan snel bij!

Naast recreatie-activiteiten bestaat een gedeelte van de werkzaamheden bij de Leistert ook uit het opvoeren van theatershows en activiteiten die worden uitgevoerd door één van onze characters: Pluck, Pien en Dr. Fillestijn. Zie jij het helemaal zitten om on stage jong en oud te vermaken, twijfel dan niet!

Solliciteren?
Interesse in deze functie: Stuur een motivatie, CV met pasfoto naar werken@leistert.nl t.a.v. Patricia Bonilla Lopez. Noteer er duidelijk bij om welke functie het gaat.