Sinterklaasvoordeel!

Header-Sinterklaas.jpg

Boek nu een verblijf met Sinterklaasvoordeel in de periode van 23 nov. tot 7 dec.!

 

Niet alleen de goedheiligman strooit deze winter met cadeaus, wij doen er graag een schepje boven met een speciale Sinterklaasaanbieding. 

Boek nu een verblijf in de periode van 23 nov. tot 7 dec. en ontvang tot 35% korting op de huursom, plus een gratis spellen- en knutselpakket t.w.v. € 40,-. Waarom zou je thuis blijven?!

En daar blijft het niet bij, Sinterklaas verwent je dit weekend graag een beetje extra. Onze slagboompieten ontvangen je daarom met heerlijk strooigoed en ze leggen alvast voor iedereen overheerlijke pepernoten in jullie vakantiebungalow, dat is nog eens een lekkere aankomst!

TIP: Selecteer hier beneden een bungalow, en jouw korting wordt meteen mee berekend!

 

Pietenplein @ de Plaza

Tijdens de Sinterklaasperiode wordt onze Plaza twee keer omgetoverd tot het beroemde Pietenplein! Van 10.30u tot 13.30u beleef je er de mooiste Sinterklaasmomenten!

Een grote groep Pieten neemt deze zaterdagen de Plaza over. Hoofdpiet heeft het er maar moeilijk mee om alle pieten in het gareel te houden tijdens de voorbereiding op pakjesavond. Hij heeft een speciaal trainingsschema opgesteld om de Pieten zo goed mogelijk voor te bereiden, en jij mag meedoen! Behaal jij aan het einde van de middag je Pietendiploma?

Pietenshow

Op beide data is er een grote interactieve pietenshow, iedereen is welkom! Benieuwd naar alle activiteiten rondom de Sinterklaasperiode? Hier vindt je alle info!Kies een bungalow en boek nu jouw sinterklaasvoordeel!


Bungalow_Limburg_Leistert_5L_overzicht.jpg

Bungalow type 5 Comfort

Fraaie vrijstaande vakantieboerderij voor 5 personen van ca. 87m². De bungalow staat op een ruime kavel en is voorzien van het nodige comfort.

Het tarief is inclusief € 55,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 60,-). 

3 slaapkamers
1 badkamer
Flatscreen & PS3/4
Vloerverwarming
Vaatwasser
Bungalowpark_Limburg_Leistert_-(39).jpg

Bungalow type 7 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 7 personen van ca. 103m² met dezelfde kenmerken als de comfort variant (7C), aangevuld met o.a. een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 75,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 80,-).

3 slaapkamers
2 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras