Sinterklaasvoordeel!

Header-Sinterklaas.jpg

Boek nu een verblijf met Sinterklaasvoordeel in de periode van 14 nov. tot 9 dec.!

Niet alleen de goedheiligman strooit deze winter met cadeaus, wij doen er graag een schepje boven met een speciale Sinterklaasaanbieding. 

Boek nu een verblijf in de periode van 14 nov. tot 9 dec. en ontvang tot 35% Sinterklaasvoordeel inclusief Gratis spellen- en knutselpakket t.w.v. € 35,- of € 50,- Waarom zou je thuis blijven?!

En daar blijft het niet bij, Sinterklaas verwent je dit weekend graag een beetje extra. Onze slagboompieten ontvangen je daarom met heerlijk strooigoed en ze leggen alvast voor iedereen zo'n overheerlijke chocoladeletter in jullie vakantieboerderij, dat is nog eens een lekkere aankomst!

Sinterklaas is voor de kids, daarom verwennen wij je (klein)kinderen graag nóg een beetje extra met een gratis spellen- en knutselpakket t.w.v. € 35,- en € 50,- afhankelijk van de grootte van de door jouw geboekte vakantieboerderij.

TIP: Selecteer hier beneden een bungalow, en jouw korting wordt meteen mee berekend!

Pietenplein @ de Plaza

Tijdens de Sinterklaasperiode wordt onze Plaza twee keer omgetoverd tot het beroemde Pietenplein! Van 10.00u tot 14.00u beleef je er de mooiste Sinterklaasmomenten!

Een grote groep Pieten neemt deze zaterdagen de Plaza over. Hoofdpiet heeft het er maar moeilijk mee om alle pieten in het gareel te houden tijdens de voorbereiding op pakjesavond. Hij heeft een speciaal trainingsschema opgesteld om de Pieten zo goed mogelijk voor te bereiden, en jij mag meedoen! Behaal jij aan het einde van de middag je Pietendiploma?

Pietenshow

Op beide data is er een grote interactieve pietenshow, iedereen is welkom! Benieuwd naar alle activiteiten rondom de Sinterklaasperiode? Hier vindt je alle info!Kies een bungalow en boek nu jouw sinterklaasvoordeel!


Bungalow_Limburg_Leistert_5L_10.jpg

Bungalow type 5 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 5 personen van ca. 87m² met dezelfde kenmerken als de comfort variant (5C), aangevuld met o.a. een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 55,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 60,-). 

3 slaapkamers
1 badkamer
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras
Bungalowpark_Limburg_Leistert_-(39).jpg

Bungalow type 7 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 7 personen van ca. 103m² met dezelfde kenmerken als de comfort variant (7C), aangevuld met o.a. een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 75,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 80,-).

3 slaapkamers
2 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_11L-(1).jpg

Bungalow type 11 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 11 personen van ca. 150m² met onder andere een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 115,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 120,-).

5 slaapkamers
3 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_13L-(15).jpg

Bungalow type 13 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 13 personen van ca. 175m² met onder andere een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 135,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 140,-).

6 slaapkamers
3 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras