Pietenbezoek

Header-Sinterklaas.jpg

Altijd al Pieten in je vakantiebungalow willen ontvangen tijdens de Sinterklaasperiode en pakjesavond? Recreatiepark de Leistert maakt dit - in samenwerking met 'Het Grote Boek' - mogelijk!

Vanaf het moment dat Sint Nicolaas in Nederland aankomt zijn ook de Pieten op pad. Op afspraak brengen zij een bezoek aan jouw vakantie-adres om er samen met de kinderen een onvergelijke avond van te maken!

Hoe werkt het? 
Tijdens de weekenden van 18-11 t/m maandag 05-12 kun je voor € 45,- een half uur durend huisbezoek reserveren. Twee Pieten komen dan goed voorbereid en met voldoende snoepgoed en lekkernijnen op bezoek op jullie vakantie adres.

Wij zijn erg gecharmeerd van een persoonlijk Sinterklaasfeest, het kan niet origineel genoeg. Een ogenschijnlijk simpele vraag kan de sleutel zijn tot een hele mooie beleving! Daarom nemen wij vooraf contact met je op om informatie over de kinderen en eventuele wensen te bespreken.

Reserveren kan online (in de stap 'bijboeken')  of telefonisch via de receptie; 0475-493030. Na het reserveren nemen wij contact met je op om een voorkeursdatum- en tijdstip te bespreken en een definitieve afspraak in te plannen.

Boek direct online!