Pure verwennerij

Bungalowpark_Limburg_10.jpg

Ben je liefhebber van lekker eten óf van luxueus ontspannen in een bungalow vol wellness faciliteiten? Dan zit je goed met deze unieke actie van Recreatiepark de Leistert in samenwerking met Delicious!

Speciale bungalows in culinaire en wellness uitvoering

Buitenhof de Leistert is een sfeervol vijf-sterren bungalowpark in hartje Limburg, op een steenworp afstand van gezellige steden als Roermond, Weert en Venlo. Het bungalowpark heeft de beschikking over bungalows in traditionele Limburgse boerderijstijl én fonkelnieuwe bungalows met een moderne look. De speciale VIP en Wellness uitvoeringen beschikken over een privé sauna en bubbelbad, terwijl de culinaire uitvoering over o.a. een uitgebreide keukeninventaris en een luxe WEBER barbecue beschikt.

Speciaal voor Delicious-lezers zijn deze bungalows te boeken met maar liefst 35% korting, plus gratis bedden-opmaak-service. Een unieke mogelijkheid om tegen een scherp tarief te genieten van al deze verwennerij! Dit actietarief is geldig in de volgende verblijfsperiodes;
01-09-17 tot 13-10-17 & van 03-11-17 tot 22-12-17

Reserveren?

Klik op 'direct boeken' om de beschikbare bungalows te bekijken en vul tijdens stap 1 van het online boeken de actiecode 'INDIANSUMMER' in in het actiecodevenster. Je korting wordt dan automatisch meegerekend.

Direct boeken

Bekijk beschikbare bungalows

Buitenhof de Leistert | Het summum van luxe

Buitenhof de Leistert is een écht familiepark, gebouwd in ouderwetse Limburgse boerderijstijl. Het park heeft de beschikking over talloze faciliteiten, zowel outdoor als indoor. Zo is het tijdens de aangename nazomeravonden heerlijk vertoeven op het terras en kunnen de kids lekker spelen in het buitenzwembad, de grote speeltuin en de roei/speelvijver. 

Bij minder mooi weer is niet alleen het subtropisch zwembad, maar ook de Plaza the place to be. Hier vind je o.a. een bowling, restaurant, sportcafé en indoor speeltoestel. Maar ook diverse activiteiten van ons recreatieteam onder leiding van Pluck & Pien worden hier georganiseerd, reuze gezellig!

Bekijk alle faciliteiten