BuitenZinnen (15 min)

Verken op een leuke manier Kasteel de Keverberg

Code Keverberg

Met deze live escape game in en rondom Kasteel De Keverberg in Kessel ga je op zoek naar 5 Hebreeuwse cijfers die samen de Code vormen van de schatkist die bij het kasteel te vinden is! Een zwaardroute, muziekopdracht, kompasroute, fototocht en historische kennis zijn de uitdagingen waarmee je met je team aan de slag gaat. Onvergetelijk, origineel, een uitdaging voor jong & oud!

Het geheim van de Baron

In deze spannende activiteit bij Kasteel De Keverberg in Kessel ga je door het oplossen van 5 opdrachten in escaperoomstijl het geheimschrift van Baron Frits ontcijferen en kom je achter zijn geheim! Een originele activiteit met toffe opdrachten zoals een foto-, puzzel-, maquette- en filmopdracht. Met een metaaldetector zoeken in de kasteeltuin maak je dit spannende uitje compleet.

Bekijk hier alle info en prijzen

Openingstijden Kasteel de Keverberg

Bekijk de website van Kasteel de Keverberg voor meer informatie over de openingstijden.

Bekijk hier de website

BuitenZinnen in een notendop...

  • Speel een van de interactieve escapegames
  • Ideaal uitje voor de kids
  • Het modernste kasteel van Nederland
  • Unieke rondleiding door het kasteel
  • Nabij Clevers, de beste ijssalon van Limburg
  • Groot horecaterras en sfeervolle Binnenplaats, gratis toegankelijk

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden