Nonsense Escaperoom

De gaafste escaperoom in de regio!

Nonsense Escaperoom in Heythuysen is hét (slecht weer) uitje tijdens jouw vakantie! Het is een uitje geschikt voor alle samenstellingen van groepjes. Gezinnen, vriendengroepen of misschien gezellig met de vakantie buurtjes. Leer elkaar kennen op een andere manier en ontdek de talenten van de mensen om je heen. Wie neemt de leiding, wie organiseert de chaos, wie kan goed puzzelen en wie houdt alles bij elkaar? Het is een feestje om mee te maken.

Escaperoom Nonsense heeft het thema Kerkrazzia's. Word meegenomen in de lokale, waargebeurde historie. Ervaar het verhaal van Tjeu van de Tup, die daadwerkelijk aan de Kerkrazzia's in 1944 wist te ontsnappen. Is hij ontsnapt, en kun jij achterhalen hoe hij dat gedaan heeft? Of wordt hij opgepakt door de Duitsers net zoals zijn vader en broer? Puzzel erop los, ga op zoek en probeer de recordtijd te verbreken! Het is een echte beleving voor het hele gezelschap.

Wil je de escaperoom nog even bespreken onder het genot van een drankje en/of hapje? Boek dan een arrangement en geniet van een lekkere cocktail, speciaal biertje, borrelplank of 3-gangen diner! Ben je met een grotere groep? Speel de escaperoom dan na elkaar, en strijdt tegen elkaar om de beste tijd neer te zetten!

Reserveer hier!

Nonsense Kids

Wist je dat? Wij bij Nonsense ook een super toffe kids route hebben? Ideaal voor de kleintjes van 2-8 jaar, ouders kunnen gratis mee doen! Voor maar 6 euro per kind ga je samen met je kids aan de slag met een GPS route waarin ze allerlei dingen moeten zoeken. De kids kunnen tussendoor genieten van een ijsje van onze lokale ijsboer Wijs & Koffie, en sluiten af met een glaasje toverranja en een medaille bij Nonsense zelf! 

Reserveer hier!

Nonsense Escaperoom in een notendop...

  • 60 minuten speelplezier
  • Echt even samenwerken
  • Binnenactiviteit, perfect bij regenweertje!
  • Combineer met een hapje of drankje
  • Gebaseerd op een waargebeurd verhaal
  • 5 minuten fietsen

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden