Exclusieve korting voor ANWB Leden!

Profiteer van korting oplopend tot 25% op een kampeerplaats met privé sanitair of comfort kampeerplaats tijdens de het voorjaar. Speciaal voor abonnees van het ANWB magazine 'Kampeerkampioen'!

Boek vóór 16 april 2024 een kampeerplaats comfort of met kampeerplaats met privé sanitair in de verblijfsperiode van 16 februari 2024 tot 26 april 2024 en ontvang korting oplopend tot maar liefst 25% op de huursom.

Hoe kan ik van dit aanbod gebruik maken?!

Kies hier beneden uit één van de beschikbare verblijfsmogelijkheden binnen deze actie en boek via deze pagina. Uitsluitend via deze pagina profiteer je van speciale ANWB korting!

Twijfel niet te lang, het aanbod is beperkt beschikbaar en
vol = vol!

Wij zijn trots op onze beoordelingen

Ontdek het veelzijdigste vakantiepark van Limburg!

Ruime keuze in faciliteiten, activiteiten én entertainment.

Hét leukste Subtropisch Zwembad van LimburgOntdek meer

Gooi een strike tijdens een potje hyperbowl!Bekijk meer

Met Pien, Pluck en Fillistijn beleef je de meest doldwaze avonturen

Voor jong en oud een uitdaging: Adventure GolfLees meer

Lekker smullen bij de Leistert voor ieder wat wils: van pasta tot grill.

Beleef de Leistert:

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek