Camping met privé sanitair

Camping-met-privé-sanitair.jpg

De Leistert is een camping met privé sanitair, van alle gemakken voorzien...en nog iets meer!

Combineer het ultieme kampeergevoel met het gemak en comfort van thuis. Wij garanderen je; wanneer je eenmaal op een camping met privé sanitair bent verbleven, wil je nooit meer anders! Iedere unit van het privé sanitair op de camping is voorzien van een eigen douche, toilet en wastafel en vaatwassser. Nooit meer ver lopen naar de douches, maar gewoon naast je tent of caravan douchen. Altijd lekker warm dankzij de design-radiatoren. Dát is kamperen in luxe!
 

De voordelen van een plek op de camping met prive sainitair:

  • Nooit meer ver lopen naar de sanitaire voorzieningen
  • Eigen sanitair met douche, toilet en wastafel
  • Beschikking over een eigen vaatwasser
  • Verwarmde unit, altijd lekker warm
  • Grote kavels vanaf 130 m2

Bekijk het privé sanitair

Privé sanitair met vaatwasser

De kampeerplaatsen met privé sanitair zijn zonder meer de meest luxe op het hele park. Ruim 130m² staat volledig tot jouw beschikking. Uiteraard zijn alle plaatsen voorzien van een CAI-aansluiting, water- aan en afvoer en 16 Ampère electra.

Lekker luxe hoor ik je zeggen? Wat dacht je van nooit meer afwassen?! Iedere prive unit heeft een eigen vaatwasser, dus slepen met teiltjes, vieze vaat en handdoeken is verleden tijd. Reserveer snel jouw favoriete plekje op onze camping met privé sanitair!Boek nu op deze camping met privé sanitair


1507 Camping-de-Leistert (80).jpg

Kampeerplaats met Prive Sanitair

Een fantastische combinatie! Traditioneel kamperen, met een luxe twist. Geniet van het ultieme campinggevoel in je tent, caravan of camper en maak gebruik van je eigen privé sanitair unit incl. vaatwasser!

130 - 150m²
16 ampère elektra
CAI-aansluiting
Douche & toilet
Vaatwasser