Sluiten

Alles over het Coronavirus

Alle updates omtrent het Coronavirus!

Laatste update: 30-06-2020, 12:10 uur

 

Bekijk alle updates

Bekijk onze Corona voorschriften

Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden

Het #1 bungalowpark in Limburg

Meermaals uitgeroepen tot beste bungalowpark van Limburg, met een bijzonder hoge Zoover score. De Leistert in Limburg wordt gekenmerkt door ruime en bijzonder luxe bungalows met fraaie tuinen op ruim opgezette kavels. Er even lekker tussenuit? Boek je verblijf in Limburg op Buitenhof de Leistert!

Kies uit de authentieke sfeer van een luxe vakantieboerderij of de strakke uitstraling van een moderne vakantiebungalow. Liefhebbers van luxe gaan voor een bungalow met sauna en whirlpool, of de speciale Wellness, Buitenleven en VIP uitvoeringen. Ben je met kinderen, dan is een 'Kids Special' variant met een speeltuin in je achtertuin wellicht nog beter. De keuze is aan jou!

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Het meest veelzijdige bungalowpark in Limburg

Op Recreatiepark de Leistert vind iedereen een favoriet plekje. Je vind er de grootse diversiteit aan verblijfsmogelijkheden van alle bungalowparken in Limburg.

Het begint al bij de uitstraling van je bungalow. Ga je voor een strakke moderne uitstraling of de sfeer van een authentieke Limburgse boerderij? Voor welke uitvoering je vervolgens kiest is geheel afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Dit bungalowpark in Limburg heeft voor ieder gezelschap een passend aanbod. Comfort, Luxe, Kindvriendelijk, Kids Special, VIP, Wellness, Buitenleven, Culinair, Miva of Buitenleven... de keuze is reuze!

Combineer een van deze prachtige bungalows met het enorme aanbod aan faciliteiten en je hebt geen enkele reden meer om het bungalowpark tijdens je verblijf te verlaten!

Bekijk alle faciliteiten

Waarom dit bungalowpark in Limburg?

  • Zoover gemiddelde score: 8.4
  • Beste bungalowpark van Nederland - 2018
  • Meest klantvriendelijke bungalowpark van Nederland - 2019
  • Nominatie Kids Vakantieaanbieder van het Jaar - 2019
  • Uitgebreid recreatieprogramma
  • Avontuurlijke indoor speeljungle
  • Subtropisch zwembad, buitenbad, waterspeeltuin en dagstrand
  • Maar liefst 3 restaurants

Faciliteiten en Recreatie op het bungalowpark

Dit bungalowpark in Limburg met ruim 1.000.000m² vakantieplezier liggen klaar om door jou ontdekt te worden. Of het nou goed of minder mooi weer is en hoe gemixt je gezelschap ook is, vervelen is op dit bungalowpark haast onmogelijk!

De waterpret is met een subtropisch zwembad, waterspeeltuin, dagstrand en buitengolfslagbad ongekend. Zelf de meest verwende waterrat zal tevreden opkijken. Hou je van lekker eten, dan voorziet de horeca met 3 restaurants en een cafetaria ruimschoots in je behoeften.

Van de kinderen heb je sowieso weinig last. Zij worden de hele dag door geëntertaind door het recreatieteam, aangevoerd door de altijd goedlachse Pluck & Pien. Ow ja, en heb je de avontuurlijke indoor speeljungle al ontdekt!?

i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek