Het #1 bungalowpark in Limburg

Meermaals uitgeroepen tot beste bungalowpark van Limburg, met een bijzonder hoge Zoover score. De Leistert in Limburg wordt gekenmerkt door ruime en bijzonder luxe bungalows met fraaie tuinen op ruim opgezette kavels. Er even lekker tussenuit? Boek je verblijf in Limburg op Buitenhof de Leistert!

Kies uit de authentieke sfeer van een luxe vakantieboerderij of de strakke uitstraling van een moderne vakantiebungalow. Liefhebbers van luxe gaan voor een bungalow met sauna en whirlpool, of de speciale Wellness, Buitenleven en VIP uitvoeringen. Ben je met kinderen, dan is een 'Kids Special' variant met een speeltuin in je achtertuin wellicht nog beter. De keuze is aan jou!

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Het meest veelzijdige bungalowpark in Limburg

Op Recreatiepark de Leistert vind iedereen een favoriet plekje. Je vind er de grootse diversiteit aan verblijfsmogelijkheden van alle bungalowparken in Limburg.

Het begint al bij de uitstraling van je bungalow. Ga je voor een strakke moderne uitstraling of de sfeer van een authentieke Limburgse boerderij? Voor welke uitvoering je vervolgens kiest is geheel afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Dit bungalowpark in Limburg heeft voor ieder gezelschap een passend aanbod. Comfort, Luxe, Kindvriendelijk, Kids Special, VIP, Wellness, Buitenleven, Culinair, Miva of Buitenleven... de keuze is reuze!

Combineer een van deze prachtige bungalows met het enorme aanbod aan faciliteiten en je hebt geen enkele reden meer om het bungalowpark tijdens je verblijf te verlaten!

Bekijk alle faciliteiten

Waarom dit bungalowpark in Limburg?

  • Google score 4,3 / 5,0
  • Zoover score 8,9
  • Beste vakantiepark van Nederland - Bungalowspecials
  • Meest populaire bungalowpark - Bungalowspecials
  • Uitgebreid recreatieprogramma
  • Subtropisch zwembad, buitenbad en dagstrand
  • Indoor speeljungle
  • Maar liefst 3 restaurants

Faciliteiten en Recreatie op het bungalowpark

Dit bungalowpark in Limburg met ruim 1.000.000m² vakantieplezier liggen klaar om door jou ontdekt te worden. Of het nou goed of minder mooi weer is en hoe gemixt je gezelschap ook is, vervelen is op dit bungalowpark haast onmogelijk!

De waterpret is met een subtropisch zwembad, dagstrand en buitengolfslagbad ongekend. Zelf de meest verwende waterrat zal tevreden opkijken. Hou je van lekker eten, dan voorziet de horeca met 3 restaurants en een cafetaria ruimschoots in je behoeften.

Van de kinderen heb je sowieso weinig last. Zij worden de hele dag door geëntertaind door het recreatieteam, aangevoerd door de altijd goedlachse Pluck & Pien. Ow ja, en heb je de avontuurlijke indoor speeljungle al ontdekt!?

De meest gestelde vragen over dit bungalowpark in Limburg

🧒 Met hoeveel personen kun je in onze bungalows overnachten?

Buitenhof de Leistert beschikt over bungalows voor 4 t/m 18 personen verdeeld over diverse bungalowtypes.
Een volledig overzicht zie je in het accommodatie-overzicht.

🤑 Zijn er op dit moment last-minute kortingen voor dit bungalowpark in Limburg?

Indien er op dit moment last-minute kortingen voor de bungalows op Buitenhof de Leistert actief zijn kun je deze terugvinden in het last-minute overzicht van de Leistert.

🧺 Welke faciliteiten heeft dit bungalowpark in Limburg?

Recreatiepark de Leistert staat bekend om haar enorme faciliteiten aanbod. De vele faciliteiten zijn veelal gratis en onbeperkt te gebruiken. Je kunt gratis deelnemen aan (bijna) alle activiteiten van het recreatieteam en met een subtropisch zwembad, buitenbad en roeivijver is de waterpret ongeëvenaard in Nederland. Ook het horeca-aanbod is met 3 restaurants en een snackbar groot en op de overdekte Plaza is het altijd goed weer.

🧒 Welke bungalow types zijn kindvriendelijk?

Diverse bungalowtypes op Buitenhof de Leistert zijn kindvriendelijk ingericht. Alle "kindvriendelijke' en 'Kids Special' uitvoeringen zijn geschikt voor een vakantie met kinderen. Deze bungalows zijn te herkennen aan 'CK, LK of KS' in de bungalownaam.

De volgende bungalow types zijn kindvriendelijk uitgevoerd:
4 persoons: 4B KS, 4B+ KS,
5 persoons: 5CK, 5LK
6 persoons: 6B KS, 6B+ KS
7 persoons: 7CK, 7LK
8 persoons: 8B+ KS
9 persoons: 9CK, 9LK
11 persoons: 11LK
13 persoons: 13LK
18 persoons: 18LK 

🥇 Waarom zou je kiezen voor bungalowpark de Leistert in Limburg?

Bungalowpark de Leistert heeft het grootste faciliteiten aanbod van Nederland. Bijna al deze faciliteiten zijn gratis te gebruiken, en je kunt gratis deelnemen aan alle recreatie activiteiten. Het park heeft een top Zoover score en is door BungalowSpecials uitgeroepen tot 'Beste vakantiepark van Nederland'.

i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek