Sluiten

Alles over het Coronavirus

Laatste update: 21-08-2020, 14.15 uur

Bekijk alle updates

Bekijk onze Corona voorschriften

Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden

Het #1 bungalowpark in Nederland

Buitenhof de Leistert is misschien wal het mooiste bungalowpark in Nederland.
Het park wordt gekenmerkt door de ruim opgezette kavels en fraai vormgegeven accommodaties. Het bungalowpark behoort tot de absolute top van Nederland en beschikt over bungalows in diverse stijlen en uitvoeringen, geschikt voor een verblijf van 4 tot 18 personen.

Je associeert een verblijf in Nederland niet meteen met prachtige natuur, maar wanneer je direct vanuit je bungalow bosgebied "De ophovense zandberg" inloopt zal dit mooie Limburgse landschap je verrassen!

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Bungalowpark in Nederland met TOP faciliteiten

Een stralende zon of een typisch Nederlands plensbuitje, het maakt niet uit. Op bungalowpark Buitenhof de Leistert zijn zó veel faciliteiten aanwezig dat er altijd wel een lekker plekje te vinden is om je vakantiedag op en leuke manier door te brengen.

De overdekte Plaza, het bruisend hart van het park, is the place to be voor sport, spel en een lekker tussendoortje. Hier vind je de bowling, het Klushuis, een indoor speellandschap en restaurant Grillo en Via Verde. En wat te denken van alle shows en activiteiten van het recreatieteam!?

Natuurlijk mag ook een subtropisch zwembad (slechts een klein deel van alle waterpret op het bungalowpark) niet ontbreken. Uitgezwommen? Ontdek dan het verlaten jungledorp in de indoor speeljungle! Vervelen is onmogelijk!

Bekijk alle faciliteiten

Waarom dit bungalowpark in Nederland?

  • Zoover gemiddelde score: 8.4
  • Beste bungalowpark van Nederland - 2018
  • Meest klantvriendelijke bungalowpark van Nederland - 2019
  • Nominatie Kids Vakantieaanbieder van het Jaar - 2019
  • Uitgebreid recreatieprogramma
  • Avontuurlijke indoor speeljungle
  • Subtropisch zwembad, buitenbad, waterspeeltuin en dagstrand
  • Maar liefst 3 restaurants

Overnachten op dit bungalowpark in Nederland?

Op Buitenhof de Leistert vind twee type bungalows. Strakke, modern vormgegeven bungalows en varianten in een Limburgse boerderijstijl.

De vakantieboerderijen zijn er in comfort- en luxe varianten, waarbij de luxe variant beschikt over o.a. een sauna, whirlpool en overdekt terras. De moderne bungalows zijn er in normale of in Kids Special uitvoering met een tuin die toegang geeft tot een speeltuintje. Zoveel kindvriendelijk speelplezier vind je op geen enkel ander bungalowpark in Nederland! 

Naast deze "basis" varianten zijn er speciale uitvoeringen, waaronder een VIP, Wellness, Culinair, MIVA of Buitenleven bungalow. Voor elke gezelschap vind je op dit park alle comfort om je vakantie op een prettige manier door te brengen!

i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek