Camping Nederland kindvriendelijk

Stel je eens voor; je zit voor je caravan te genieten van het heerlijke weer. De barbecue staat aan, het verse stokbrood uit de supermarkt is net gesneden en het is bijna tijd om te gaan eten. Tegelijkertijd zie je vlak voor je neus je dochtertje spelen met haar vakantievriendinnetje in het Robinia-houten speeltoestel. Dat is toch het échte gevoel van kamperen!

Dit kampeergevoel komt tot werkelijkheid op camping de Leistert, de meest kindvriendelijke camping van Nederland!

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Waarom is deze camping in Nederland zo kindvriendelijk?

Camping de Leistert is dé ideale vakantiebestemming in Nederland voor gezinnen met kinderen in de leeftijdcategorie van 2 t/m 12 jaar. Vooral de kampeerplaatsen met speeltoestel zijn gewild en misschien wel de kindvriendelijkste plekjes van de hele camping. Het mooie is dat op deze veldjes speelelementen zijn geplaatst, en dat ook nog eens per leeftijdscategorie. Vriendjes maken was nog nooit zo makkelijk!

Bekijk de kinderveldjes

Maar niet alleen de kinderveldjes maken deze camping zo kindvriendelijk. Het recreatieteam onder leiding van Pluck & Pien zorgt elke dag voor gratis gezellige, avontuurlijke, actieve en uitdagende activiteiten. Vervelen is op deze manier geen optie meer!

Waarom kiezen voor deze kindvriendelijke camping in Nederland?

  • ADAC Superplatz - 2024
  • ANWB Topcamping - 2024
  • Camping van het Jaar - 2019
  • PiNCAMP Top 10
  • Gratis recreatie activiteiten
  • Maar liefst 3 speeltuinen, binnen en buiten
  • Maar liefst 3 restaurants
  • Subtropisch zwembad, buitenbad en dagstrand

Faciliteiten voor jong en oud

Een essentieel onderdeel van je vakantie is lekker eten en drinken. Het horeca-aanbod bij de Leistert is met drie restaurant en cafetaria Mr. Friet zeer ruim te noemen. Voor een gezellig diner of lekkere vette hap, er is altijd wel wat lekkers te vinden.

Bij mooi weer kun je genieten van alle waterpret in het subtropisch zwembad, buitenbad en roeivijver. Is het slecht weer? Ga dan op ontdekking in de avontuurlijke indoor speeljungle of maak kennis met alle voorzieningen op de overdekte Plaza

Bekijk alle faciliteiten

Heb je het even gezien op deze kindvriendelijke camping en wil je de omgeving ontdekken? Maak dan kennis met de magie van Attractiepark Toverland of het beestachtige GaiaZOO, ga shoppen in Venlo of Roermond of geniet van één van de drie prachtige natuurgebieden die vlakbij het park te vinden zijn.

Bekijk de omgevingsinformatie

De meest gestelde vragen over deze kindvriendelijke camping in Nederland

🤩 Waarom is de Leistert de leukste kindvriendelijke camping in Nederland?

Onder leiding van Pluck en Pien organiseert het recreatieteam veel kindvriendelijke activiteiten waaraan je (bijna) overal gratis kunt deelnemen. Verder kunnen de kinderen zich uren amuseren aan de waterpret of spelen in de indoor speeljungle.

🤑 Zijn er extra kosten voor de kindvriendelijke activiteiten?

Nee, de faciliteiten op camping de Leistert zijn gratis en onbeperkt te gebruiken wanneer je op de camping verblijft.

🧒 Zijn er kindvriendelijke kampeerplaatsen op deze camping in Nederland?

Ja, er zijn kampeerplaatsen waar op ieder veldje één of meerdere speeltoestellen geplaatst zijn. Verder is veld ‘Vijverberg’ autovrij.

🧒 Wat kun je in de omgeving allemaal doen?

In de omgeving rondom deze kindvriendelijke camping in Nederland is genoeg te doen. Bekijk alle omgevingsinformatie op onze website.

🥇 Is er gratis Wifi beschikbaar op de Leistert, de kind vriendelijkste camping van Nederland?

Ja, bij iedere reservering ontvang je gratis wifi-codes. Indien je meerdere codes wilt hebben, kun je deze bijkopen bij de receptie.

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek