Sluiten

Info Coronavirus

Laatste update: 15-01-2022, 11.00uur

Bekijk alle Corona updates

De meest gestelde Coronavragen én antwoorden

KidsVakantiegids Nazomer Deal

15% korting op alle 5 en 7 persoons bungalows!

Je ontvangt nu tijdelijk 5% extra korting, bovenop de vroegboekkorting van 10%. In totaal dus maar liefst 15% korting op de huur van je vakantiebungalow!

Deze aanbieding is geldig tijdens de verblijfsperiode van 3 september 2021 tot 22 oktober 2021.

Hoe kan ik van dit aanbod gebruik maken?!

Kies hier beneden uit één van de beschikbare bungalows binnen deze actie en boek vóór 31 augustus 2021. Twijfel niet te lang, er zijn een beperkt aantal bungalows beschikbaar en vol = vol!

Handig: bij het maken van een online boeking wordt de korting op de huursom automatisch toegepast.

Deze accommodaties zijn beschikbaar!

Let op: Korting alleen van toepassing indien je direct vanaf deze pagina boekt door op de knoppen "direct boeken" te klikken!

Over Buitenhof de Leistert

Het 5-sterren park staat bekend om haar enorme faciliteitenaanbod. Er is eigenlijk te veel om te benoemen. De faciliteiten zijn veelal gratis en onbeperkt te gebruiken.

Bij goed weer is het buiten goed vertoeven in de vele buitenspeeltuinen, op de adventuregolfbaan en in de “waterspeelzone”. Hier vind je naast een buitengolfslag, roeivijver met dagstrand vol speeltoestellen en een heuse natuurlijke waterspeeltuin ook ruim 20 speeltoestellen!

En is het even wat minder mooi weer dan plons je lekker in het subtropisch zwembad of ga je op ontdekking in de sfeervolle jungle van La Selva Playground. Natuurlijk mag een potje Hyperbowlen niet ontbreken. 

In de Plaza is het altijd mooi weer. Hier vind je naast 2 restaurants, een indoor speeltuin en de supermarkt, ook Het Klushuis en Aventuria. Daar wordt onder leiding van Pluck & Pien volop geknipt, geplakt, getimmerd en gezaagd.

Bekijk het park in de virtuele tour!

i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek