Sluiten

Alles over het Coronavirus

Alle updates omtrent het Coronavirus!

Laatste update: 29-05-2020, 17.25 uur

 

Bekijk alle updates

Bekijk onze Corona voorschriften

Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden

Mega-Deal inclusief dagje Toverland

Wil je binnenkort nog met vakantie en heb je Attractiepark Toverland altijd al willen bezoeken? Dan is dit je ultieme kans! 

Wij zijn tot 27 maart aan het verbouwen. De Plaza krijgt een volledige make-over en we realiseren liefst twee nieuwe restaurantconcepten op diezelfde Plaza. Tijdens deze periode zijn het zwembad, de indoor speeljungle en La Selva Food & Drinks gewoon geopend, maar zijn het restaurant en het speeltoestel op de Plaza gesloten. Omdat je dus even iets minder speelplezier hebt doen wij je dit fantastische eenmalige aanbod.

Wat is de inhoud van de actie!?

Hoge last-minute korting op je bungalow (tot 35%)
- Gratis toegang tot Toverland voor 2 volwassenen en alle opa's en oma's
- Gratis bowlen met je hele reisgezelschap
- Kans op een gratis VIP-verblijf op Buitenhof de Leistert

De actie is geldig op ALLE vakantiebungalows in de verblijfsperiode tot 2 maart 2020, dus ook tijdens de Krokusvakantie!

Hoe kan ik van dit aanbod gebruik maken?!

Wil je van dit aanbod gebruik maken, boek dan nu online en vul tijdens het boeken de code #underconstruction toe in het opmerkingenveld. Wij voegen jouw persoonlijke korting dan graag voor je toe!

Win een VIP verblijf!

Wij verloten tevens 1 gratis VIP verblijf onder iedereen die gebruik maakt van deze actie. De winnaar van het VIP arrangement wordt ontvangen met een glaasje bubbels, opgemaakte bedden en handdoekenpakketten. Daarnaast zorgen wij op de 1ste dag van je verblijf voor een zalig ontbijtje en een 3-gangen diner voor je hele reisgezelschap bij La Selva Food & Drinks. Boeken dus!

Boek nu!

i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek