Sluiten

Alles over het Coronavirus

Laatste update: 21-08-2020, 14.15 uur

Bekijk alle updates

Bekijk onze Corona voorschriften

Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden

De #1 kindercamping in Nederland!

Vraag je je wel eens af welke kindercamping in Nederland het meest geschikt is voor kinderen tot 14 jaar? Natuurlijk is dit voor iedereen persoonlijk, maar met zo veel voorzieningen is camping op de Leistert zonder meer het overwegen waard.

Lekker genieten van de buitenlucht en elkaars gezelligheid in je eigen kampeermiddel of in één van de vele luxe huuraccommodaties.
En wat is een kindercamping nu zonder speciale kinderveldjes en een overload aan speeltoestellen en waterpret?!

Ga voor de ultieme kampeervakantie, ga voor de #1 kindercamping in Nederland!

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Kampeerveldjes voor gezinnen met kinderen

Typerend voor een echte kindercamping zijn de kampeerveldjes voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar. In het midden van deze velden zijn diverse speelelementen op het grasveld en rondom de bomen geplaatst.

Elk kampeerveldje is geschikt voor een bepaalde leeftijdscategorie, dus kies zelf het meest geschikte plekje. Lekker vanuit je plaats naar je spelende kinderen kijken. En de kids maken gemakkelijk vriendjes!
Zo hoort vakantie te zijn...

Dus, ben je op zoek naar een geschikt plekje op een mooie kindercamping in Nederland? Kies dan voor een comfort kampeerplaats met speeltoestel bij de Leistert!

Waarom kiezen voor deze kindercamping?

 

  • ADAC Superplatz - 2020
  • ANWB Topcamping - 2020
  • Camping van het Jaar - 2019
  • Nominatie Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2019
  • Speciale kinderveldjes
  • Meer dan 25 speeltoestellen op het park
  • Maar liefst 3 speeltuinen, binnen en buiten
  • Subtropisch zwembad, 3 restaurants, waterspeeltuin en dagstrand

Faciliteiten en Recreatieteam

De Leistert staat bekend om de kindvriendelijkheid en het enorme aanbod aan gratis faciliteiten en activiteiten. Geen extra kosten dus, je maakt (bijna) overal gratis en onbeperkt gebruik van!

Zowel bij goed als bij slecht weer is vervelen haast onmogelijk op deze kindercamping in Nederland! Waterratten, avonturiers en sportieve gasten kunnen naar hartenlust genieten van alle parkfaciliteiten, waaronder een subtropisch zwembad, de grote water/speelzone, een indoor speeljungle en de overdekte Plaza!

Het recreatieprogramma is tijdens Nederlandse en Belgische vakantieperiodes extra goed gevuld, maar op het terrein van Pluck & Pien staat altijd alles in het teken van lol en plezier! Het recreatieteam zorgt ELKE DAG voor de meest gezellige, avontuurlijke, actieve en uitdagende activiteiten, shows, workshops en spelletjes.

Bekijk alle faciliteiten

i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek