De #1 kindercamping Nederland!

Vraag je je wel eens af welke kindercamping Nederland het meest geschikt is voor kinderen tot 14 jaar? Natuurlijk is dit voor iedereen persoonlijk, maar met zo veel voorzieningen is camping op de Leistert zonder meer het overwegen waard.

Lekker genieten van de buitenlucht en elkaars gezelligheid in je eigen kampeermiddel of in één van de vele luxe huuraccommodaties.
En wat is een kindercamping nu zonder speciale kinderveldjes en een overload aan speeltoestellen en waterpret?!

Ga voor de ultieme kampeervakantie, ga voor de #1 kindercamping Nederland!

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Kampeerveldjes voor gezinnen met kinderen

Typerend voor een echte kindercamping zijn de kampeerveldjes voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar. In het midden van deze velden zijn diverse speelelementen op het grasveld en rondom de bomen geplaatst.

Elk kampeerveldje is geschikt voor een bepaalde leeftijdscategorie, dus kies zelf het meest geschikte plekje. Lekker vanuit je plaats naar je spelende kinderen kijken. En de kids maken gemakkelijk vriendjes!
Zo hoort vakantie op een kindercamping Nederland te zijn...

Dus, ben je op zoek naar een geschikt plekje op een mooie kindercamping in Nederland? Kies dan voor een comfort kampeerplaats met speeltoestel bij de Leistert!

Waarom kiezen voor deze kindercamping?

 

  • ADAC Superplatz - 2023
  • ANWB Topcamping - 2023
  • Camping van het Jaar - 2019
  • PiNCAMP Top 5
  • Speciale kinderveldjes
  • Meer dan 25 speeltoestellen op het park
  • Maar liefst 3 speeltuinen, binnen en buiten
  • Subtropisch zwembad, 3 restaurants en dagstrand

Faciliteiten en Recreatieteam

De Leistert staat bekend om de kindvriendelijkheid en het enorme aanbod aan gratis faciliteiten en activiteiten. Geen extra kosten dus, je maakt (bijna) overal gratis en onbeperkt gebruik van!

Zowel bij goed als bij slecht weer is vervelen haast onmogelijk op deze kindercamping in Nederland! Waterratten, avonturiers en sportieve gasten kunnen naar hartenlust genieten van alle parkfaciliteiten, waaronder een subtropisch zwembad, de grote water/speelzone, een indoor speeljungle en de overdekte Plaza!

Het recreatieprogramma is tijdens Nederlandse en Belgische vakantieperiodes extra goed gevuld, maar op het terrein van Pluck & Pien staat altijd alles in het teken van lol en plezier! Het recreatieteam zorgt ELKE DAG voor de meest gezellige, avontuurlijke, actieve en uitdagende activiteiten, shows, workshops en spelletjes.

Bekijk alle faciliteiten

De meest gestelde vragen over deze kindercamping in Nederland

🤩 Waarom is de Leistert de leukste kindercamping in Nederland?

Samen met Pluck en Pien organiseert het recreatieteam veel kindvriendelijke activiteiten waaraan ze (bijna) overal gratis kunt deelnemen. Verder kunnen de kinderen zich uren amuseren aan de waterpret of spelen in de indoor speeljungle. Bekijk hier alle faciliteiten. Wist je dat Camping de Leistert al vaker genomineerd voor de ‘Kids vakantieaanbieder van het jaar’ van Kidsvakantiegids.

🤑 Zijn er extra kosten voor de faciliteiten?

Nee, de faciliteiten op camping de Leistert gratis en onbeperkt te gebruiken.

🧒 Zijn er op deze kindercamping in Nederland specials kampeerplaatsen voor gezinnen met kinderen?

Zeker, Er zijn kampeerplaatsen waar op ieder veldje één of meerdere speeltoestellen geplaatst zijn. Verder is veld ‘Vijverberg’ geheel autovrij.

🧒 Wat is er in de omgeving rondom de kindercamping allemaal te doen?

Er is van alles te doen om samen met de kids een dag erop uit te gaan. Bezoek bijvoorbeeld Attractiepark Toverland, dierentuin GaiaZOO of Openluchtmuseum Eynderhoof waar de kids 100 jaar terug gaan in de tijd. Bekijk alle omgevingsinformatie op onze website.

🤑 Is er gratis Wifi beschikbaar kindercamping de Leistert?

Ja, bij iedere reservering ontvang je gratis wifi-codes. Indien je meerdere codes wilt, kun je deze bijkopen bij de receptie.

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek