Last minute aanbieding

Bungalowpark_Limburg_9.jpg

Boek nu voordelig je verblijf met 35% korting op het beste bungalowpark van Limburg! Buitenhof de Leistert is al meerdere malen uitgeroepen tot beste bungalowpark van Limburg en wordt door gasten beoordeeld met hoge scores. Het bungalowpark bestaat uit luxe en ruime vakantieboerderijen met fraaie tuinen op ruime kavels en heeft de romantische uitstraling van een authentiek Limburgs dorpje.

Verblijf met 35% korting

Er even met de hele familie of grote groep tussenuit? Verblijf in een van de ruime 11- of 13 persoons bungalows, het is er heerlijk vertoeven met het hele gezelschap en de bungalows zijn voorzien van alle luxe. Wat kun je verwachten?

  • 5 of 6 slaapkamers & 3 badkamers
  • Flatscreen TV met PlayStation 3
  • Vloerverwarming in alle ruimtes
  • Privé sauna & whirlpool.

Boek direct je verblijf

Faciliteiten Buitenhof de Leistert

Naast de ruime en luxe bungalows beschikt Buitenhof de Leistert over een groot aanbod aan faciliteiten. Zowel in het voor- als in het najaar is er altijd wat te doen voor jong en oud!

Lekker weer? Geniet dan lekker aan het strand of ga varen in een bootje op de zwem- en roeivijver, heerlijk zwemmen in het buitengolfslagbad, spelen in de grote speeltuin of een potje midgetgolfen met het hele gezelschap.

Even wat minder goed weer? Kom dan zwemmen in het subtropisch binnenzwembad of spelen in het indoor speeltoestel op de overdekte Plaza, met onder meer de supermarkt, bowlingbaan en restaurant Buitenhof.

Bekijk alle faciliteiten
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_11L-(1).jpg

Bungalow type 11 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 11 personen van ca. 150m² met onder andere een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 115,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 120,-).

5 slaapkamers
3 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_13L-(15).jpg

Bungalow type 13 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 13 personen van ca. 175m² met onder andere een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 135,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 140,-).

6 slaapkamers
3 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras