Sluiten

Alles over het Coronavirus

Laatste update: 21-08-2020, 14.15 uur

Bekijk alle updates

Bekijk onze Corona voorschriften

Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden

Vakantiebungalow huren

Bij Recreatiepark de Leistert is het mogelijk om een vakantiebungalow te huren. Op Buitenhof de Leistert staan prachtige vakantiebungalows die gebouwd zijn in een moderne en authentieke Limburgse stijl. Deze accommodaties stralen echte luxe uit. De bungalows (eventueel uitgevoerd met sauna en whirlpool) staan op grote kavels met een ruime tuin. Huur hier je volgende vakantiebungalow!

De Leistert heeft een hoge Zoover score en is meermaals is uitgeroepen tot beste bungalowpark van Nederland. Hierdoor behoort het park tot de absolute top van Nederland.

Welke vakantiebungalow wil jij huren?

Bij Recreatiepark de Leistert zijn verschillende type vakantiebungalows die je kunt huren. Je kunt kiezen voor de strakke moderne uitstraling, maar ook voor de authentieke Limburgse boerderijstijl. Liefhebbers voor echte luxe kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een luxe of de VIP uitvoering, beiden uitgevoerd met een Sauna en Whirlpool. Bevat jou reisgezelschap kinderen? dan is een 'Kids Special' variant met een privé speeltuin in je achtertuin wellicht nog beter. De keuze is aan jou!

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Waarom zou je hier een vakantiebungalow huren?

  • Zoover gemiddelde score: 8.4
  • Beste bungalowpark van Nederland - 2018
  • Meest klantvriendelijke bungalowpark van Nederland - 2019
  • Nominatie Kids Vakantieaanbieder van het Jaar – 2019
  • Uitgebreid recreatieprogramma
  • Avontuurlijke indoor speeljungle
  • Subtropisch zwembad, buitenbad, waterspeeltuin en dagstrand
  • Maar liefst 3 restaurants

Faciliteiten en omgeving rondom je vakantiebungalow

Als je een vakantiebungalow huurt bij de Leistert hoef je je geen enkel moment te vervelen. Door het enorme aanbod aan faciliteiten geniet je iedere minuut van je vakantie.

Beleef de waterpret in ons subtropisch zwembadbuitengolfslagbadwaterspeeltuin en roei-speelvijver. Klim en klauter in onze indoor speeljungle of in het indoor speeltoestel in de Plaza. Ow ja, het recreatieteam aangevoerd door Pluck & Pien staan ook nog eens met alle plezier voor je klaar om je vakantie helemaal in de puntjes te laten slagen.

Wil je toch de omgeving verkennen. Ontdek dan de magie van Attractiepark Toverland, GaiaZOO: een van de mooiste dierentuin van Nederland of een van de oudste kastelen van ons land maar tevens ook het modernste namelijk Kasteel de Keverberg. Het is allemaal aan jezelf!

Bekijk alle faciliteiten

i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek