Sluiten

Alles over het Coronavirus

Laatste update: 21-08-2020, 14.15 uur

Bekijk alle updates

Bekijk onze Corona voorschriften

Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden

Vakantie op een van de beste vakantieparken in Nederland

De Leistert behoort tot de absolute top van vakantieparken in Nederland! Iedere vakantieganger vindt hier een favoriet plekje. Van basic kamperen tot de meest luxe vakantiebungalows van Nederland. Waar kies jij voor?!

Buitenhof de Leistert is met haar moderne en in authentieke Limburgse boerderijstijl gebouwde vakantiebungalows een plaatje om te zien. Het behoort tot de top 3 van mooiste vakantieparken in Nederland.

Hou je meer van het traditionele kampeergevoel? Dan zit je op Camping de Leistert bijzonder goed. Met de titel ANWB Topcamping behoort het park tot de mooiste campings in Nederland èn Europa. Kamperen met kinderen wordt een feest met een subtropisch zwembad en een bomvol recreatieprogramma!

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Hét #1 vakantiepark in Nederland voor jonge gezinnen!

Hou je van een bosrijke omgeving, een bomvol recreatieprogramma voor de hele familie, luxe verblijfsaccommodaties en een enorm aanbod aan faciliteiten. Dan is Recreatiepark de Leistert een absolute must-do. Schrijf die maar op je bucket list!

Waterratten kunnen hier hun lol op. De waterfun is met een subtropisch zwembad, buitengolfslagbad, waterspeeltuin en roeivijver met dagstrand bijzonder hoog en dit is uniek voor een Vakantiepark in Nederland.

Het recreatieteam, onder leiding van Pluck & Pien nemen je mee op een ontdekkingstocht langs alle andere faciliteiten. Vervelen is haast onmogelijk op dit vakantiepark in Nederland.

Een van de beste Vakantieparken in Nederland

  • ADAC Superplatz - 2020
  • ANWB Topcamping - 2020
  • Camping van het Jaar - 2019
  • Nominatie Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2019
  • Gratis recreatie activiteiten
  • Maar liefst 3 speeltuinen, binnen en buiten
  • Subtropisch zwembad, buitenbad, waterspeeltuin en dagstrand
  • Maar liefst 3 restaurants

Dagje uit? Ontdek de leuke omgeving!

Op vakantiepark de Leistert in Nederland heb je alles voorhanden voor een prettige vakantie Je hoeft het park eigenlijk niet te verlaten voor een mooie tijd te beleven, maar indien je dit toch doet is de omgeving lekker veelzijdig.

Bezoek bijvoorbeeld het beestachtig leuke GaiaZOO, het magische attractiepark Toverland of ga shoppen in het Designer Outlet in Roermond. Hou je van wandelen en fietsen? Bezoek dan een van de drie Nationale Parken in de regio en het Natuurgebied Leudal, met een grote verscheidenheid aan flora en fauna een plaatje om te zien!

i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek