Sluiten

Alles over het Coronavirus

Laatste update: 14-10-2020, 08.49 uur

Bekijk alle updates

Bekijk onze Corona voorschriften

Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden

5 sterren camping met animatieteam

Ben je op zoek naar een kindvriendelijke camping met animatieteam en veel faciliteiten? Vier je vakantie dan op Recreatiepark de Leistert! De Leistert is met 5 sterren beoordeel en mag zich daarom 'ANWB Topcamping' noemen.

Je kent het wel... je hebt veel geld betaald voor een verblijf op een camping met een animatieteam en eenmaal daar aangekomen moet je ook nog eens voor al die leuke activiteiten betalen. Dat doen we bij de Leistert dus effe helemaal anders! Bij ons kun je gratis deelnemen aan (bijna) alle activiteiten van het recreatieteam en je kunt onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten.

Dus... je spaart wat centjes en je kunt toch overal aan meedoen. Nice hé 😊 ?!

Animatie op camping de Leistert

Het animatieteam op de camping zorgt iedere dag voor tal van uitdagende, avontuurlijke, gezellige en ontspannen recreatie-activiteiten vol spel, sport- en waterplezier. Een vakantie op het terrein van Pluck & Pien is nooit saai!

Meedoen aan activiteiten van het animatieteam is (bijna) altijd gratis! Pluck en Pien organiseren activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen. Zo komt iedereen aan de beurt en maak je gemakkelijk vriendjes met kinderen van je eigen leeftijd! 

Wat doen we dan allemaal? Nou...  Buitenbios, Ochtendansjes, Pimp my shirt, Aqua Latin, Muziekcafé, Extreem sportief, Schuimparty, Fietstocht, Pool & Darts, Meidenmiddag, Vlotten bouwen, Judo clinic, Zeskamp, Drumble dance, Knutselen, Supa golf, Archery Tag, Buitenbios, Crazy bingo, Easy listening, Poolparty, Roofvogelshow en nog veeeel meer....!

Meer over het animatieteam

Waarom kiezen voor het animatieteam op deze camping?

  • Uitgebreid gratis animatieprogramma
  • Maar liefst 3 restaurants
  • Gratis toegang tot groot faciliteitenaanbod
  • Subtropisch zwembad, buitenbad, waterspeeltuin en dagstrand
  • ADAC Superplatz - 2020
  • ANWB Topcamping - 2020
  • Camping van het Jaar - 2019
  • Nominatie Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2019

Niet alleen animatie, ook veel faciliteiten!

Naast alle activiteiten van het animatieteam op en rondom de sportvelden, de Plaza en het Klushuis valt er op de Leistert enorm veel meer te ontdekken. Het faciliteiten aanbod is nergens in Nederland zo groot!

Zo kunnen liefhebbers genieten van lekker eten met restaurants Grillo, Via Verde en La Selva en een cafetaria . Nieuwsgierige kids gaan op avontuur in de speeljungle en ontdekken alle waterpret.

En natuurlijk mag het gezellige midgetgolf en bowlen niet ontbreken! Er is eigenlijk te veel om op te noemen... 

Bekijk alle faciliteiten

i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek