Sluiten

Alles over het Coronavirus

Laatste update: 14-10-2020, 08.49 uur

Bekijk alle updates

Bekijk onze Corona voorschriften

Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden

WiFi

Altijd online, ook op vakantie...

Even je familie en vrienden via je socials laten weten hoe fijn het op de Leistert is...dan kan een WiFi aansluiting natuurlijk niet ontbreken tijdens de vakantie.

Vergeet je laptop tablet en mobiel niet, op het hele park is WiFi aanwezig. Zo blijf je tijdens je vakantie altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en vindt je eenvoudig de leukste uitstapjes in de regio. De kaartjes met de WIFI-code voor je laptop of tablet kun je kopen bij de receptie.

Gratis Wifi code bij iedere boeking *
Bij iedere boeking ontvang je een gratis Wifi code. Op de camping is deze code geschikt voor 1 apparaat, op Buitenhof voor 2 apparaten (Let wel: alle codes die je extra koopt zijn ook voor Buitenhof de Leistert geschikt op 1 apparaat).

* M.u.v. seizoen- en jaarplaatsen

Tarieven WiFi

Dag - €5,-
Midweek / weekend - €10,-
Week - €15,-
Maand - €25,-

Gebruikersbeperkingen

Anders dan bij je thuis brengt internet op een vakantiepark beperkingen met zich mee. Zo kun je niet zomaar via Outlook je e-mail versturen. Gebruik hiervoor dan ook je webmail. Zeker in drukke periodes op de Leistert is de bandbreedte beperkt, we doen ons best om dit goed te houden door vormen van 'streaming media' te beperken, gaming-opties te beperken e.d. De code voor de WiFi is geldig op 1 apparaat. Je kunt tussendoor niet wisselen met een ander apparaat.