Camping met animatie

Kindercamping_Leistert_2.jpg

Zin om er even tussenuit te gaan? Kom dan naar de Leistert, een camping met animatie. Camping de Leistert is een prachtige familiecamping in Midden-Limburg. Tevens is de camping door ANWB beoordeeld met 5 sterren en de titel 'Topcamping'.

Op de 5 sterren camping is voor iedere vakantieganger een grote keuze aan kampeerplaatsen of huuraccommodaties. Er is voor ieder wat wils! 

Recreatie op de Leistert

Tijdens alle weekenden en Nederlandse schoolvakanties zijn er op de Leistert talloze activiteiten te doen. Begin de ochtend met een dansje, kom 's middags lekker klussen of knutselen in het Klushuis en kijk in de avond het magische theater met Pluck & Pien! En denk je dat dit alles is? Dan heb je het zeker mis..De activiteiten worden ingedeeld in leeftijdscategorien van 4+, 8+ en 12+. Beleef een heerlijke vakantie met je grote vrienden Pluck & Pien! 

Bekijk het recreatieprogramma Bekijk verblijfsmogelijheden

Faciliteiten camping de Leistert

de Leistert is compleet. Alles kan en je hoeft de hele vakantie gewoon lekker nergens naar toe. Er zijn genoeg mogelijkheden!

Kom heerlijk spelen op het overdekte en verwarmde Plaza. Gezellig wat drinken op het terras van restaurant Buitenhof, terwijl de kinderen heerlijk klimmen in het indoor speeltoestel. Dat is dubbel genieten! Verder is er op de Plaza een bowlingbaan, een supermarkt, snackbar en sportcafé. Of beleef een actieve middag met spelen in de grote speeltuin, een potje midgetgolf of voetbal op één van de sportvelden.

En vakantie is geen vakantie zonder...Een subtropisch zwemparadijs! Heerlijk ravotten in het water of van de glijbaan. Dein in de golven van het buitengolfslagbad of rust even uit op de ligweide. Naast het zwembad is er de roei/zwemvijver. Dé plek om te zonnen, zwemmen, roeien en zandkastelen te bouwen! 

Bekijk alle faciliteitenBoek direct online op onze camping met animatie!


1507 Camping-de-Leistert (27).jpg

Comfort Kampeerplaats | Met speeltoestel

De perfecte kampeerplaats voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar. In het midden van de velden zijn diverse speelelementen toegevoegd. Er zijn zelfs enkele boom/speelhutten geplaatst!

90 - 120 m²
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Speeltoestel op het veld
6-persoons-Leistert-Lodge.jpg

6 persoons Leistert Lodge

De meest luxe variant van de Lodges op de Leistert zijn de 4- en 6-persoons Lodges. De 6-persoons Lodges liggen bij elkaar op een veldje, met een speelobject in het midden.

Het tarief is inclusief € 50,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 52,50). Eventuele korting is al verrekend.

3 slaapkamers
1 badkamer
Vaatwasser
Overdekt terras
Magnetron
Glamping-Tent-Overview.jpg

5 persoons Glamping Tent

De Glamping Tent. Zo stoer als een safaritent, zo comfortabel als een huis. Dat is avontuurlijk kamperen met een luxe twist!

Het tarief is inclusief € 40,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 42,50). Eventuele korting is al verrekend.

2 slaapkamers
1 badkamer
Terras met meubilair
Keuken incl. koelkast
Kamperen in luxe
1507 Camping-de-Leistert (80).jpg

Kampeerplaats met Prive Sanitair

Een fantastische combinatie! Traditioneel kamperen, met een luxe twist. Geniet van het ultieme campinggevoel in je tent, caravan of camper en maak gebruik van je eigen privé sanitair unit incl. vaatwasser!

130 - 150m²
16 ampère elektra
CAI-aansluiting
Douche & toilet
Vaatwasser
1507 Camping-de-Leistert (7).jpg

Comfort Kampeerplaats | Autovrij

Op zoek naar échte rust? De autovrije Comfort Kampeerplaatsen bieden je alle rust en comfort die je zoekt. En niet te vergeten, meer veiligheid voor de kinderen! Die kunnen lekker ongestoord spelen.

90 - 120 m2
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Autovrij