Camping met indoor faciliteiten

Zwembad_Leistert.jpg

Camping de Leistert is een 5 sterren camping met indoor faciliteiten en een ruime keuze aan verblijfsmogelijkheden. De camping biedt alles wat je nodig hebt op topniveau. Verblijf op een kampeerplaats, in een luxe Leistert Lodge of een comfortabele chalet. Kom voor alle indoor faciliteiten naar het uniek overdekt Plazaplein. 

Over camping de Leistert

De Leistert beschikt over een uniek Plazaplein met een indoor speeltoestel, bowlingbanen, restaurant Buitenhof, sportcafé, supermarkt, smulhoek en snackbar. Rondom de Plaza zijn alle indoor faciliteiten te vinden die je maar kunt wensen voor een geweldige vakantie op de camping. Bij een camping met indoor faciliteiten hoort natuurlijk ook een subtropisch zwembad. Lekker zwemmen in een van de baden, meegaan in de stroomversnelling of even lekker ontspannen in de whirlpool. Kom ook eens klussen met het recreatieteam in het Klushuis

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Indoor faciliteiten op de Plaza

Op het binnenterras van de Plaza of in Restaurant Buitenhof kan je terecht voor een heerlijke lunch en à la carte diner. Op het binnenterras is het altijd lekker weer! Ook kan er op de kinderen gelet worden die aan het klimmen en klauteren zijn in het indoor speeltoestel midden op de Plaza. Kom je met je familie? Ga gezellig een potje bowlen, dé activiteit voor de hele familie! Onder het genot van een drankje kun je in het sportcafé gezellig een potje poolen of gamen. In de supermarkt vind je elke dag de lekkerste verse broodjes. Even geen zin om te koken? Haal dan de lekkerste frietjes en snack bij de snackbar of een pizza en belegde stokbroodjes bij de smulhoek. 

Bekijk alle faciliteitenBoek nu op deze camping met indoor faciliteiten


1507 Camping-de-Leistert (27).jpg

Comfort Kampeerplaats | Met speeltoestel

De perfecte kampeerplaats voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar. In het midden van de velden zijn diverse speelelementen toegevoegd. Er zijn zelfs enkele boom/speelhutten geplaatst!

90 - 120 m²
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Speeltoestel op het veld
6-persoons-Leistert-Lodge.jpg

6 persoons Leistert Lodge

De meest luxe variant van de Lodges op de Leistert zijn de 4- en 6-persoons Lodges. De 6-persoons Lodges liggen bij elkaar op een veldje, met een speelobject in het midden.

Het tarief is inclusief € 50,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 52,50). Eventuele korting is al verrekend.

3 slaapkamers
1 badkamer
Vaatwasser
Overdekt terras
Magnetron
Glamping-Tent-Overview.jpg

5 persoons Glamping Tent

De Glamping Tent. Zo stoer als een safaritent, zo comfortabel als een huis. Dat is avontuurlijk kamperen met een luxe twist!

Het tarief is inclusief € 40,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 42,50). Eventuele korting is al verrekend.

2 slaapkamers
1 badkamer
Terras met meubilair
Keuken incl. koelkast
Kamperen in luxe
_5D_5188_lr.jpg

4 persoons Simple Camp + Douche

Een compact maar compleet chalets voor 4 personen. Het verschil met de gewone Simple Camp? Deze uitvoering heeft een eigen douche en toilet.

Schoonmaakkosten zijn bij dit tarief inbegrepen. Eventuele korting is al verrekend.

Douche & toilet
Verwarming
Flatscreen TV
Senseo Kaffeemaschine
Keuken incl. koelkast
1507 Camping-de-Leistert (80).jpg

Kampeerplaats met Prive Sanitair

Een fantastische combinatie! Traditioneel kamperen, met een luxe twist. Geniet van het ultieme campinggevoel in je tent, caravan of camper en maak gebruik van je eigen privé sanitair unit incl. vaatwasser!

130 - 150m²
16 ampère elektra
CAI-aansluiting
Douche & toilet
Vaatwasser