Camping met indoor faciliteiten

Camping de Leistert beschikt over verschillende indoor faciliteiten. Alle faciliteiten zitten inbegrepen bij je verblijf en kosten dus niks extra's. Zo kun je je heerlijk uitleven in onze indoor speeljungle en in ons indoor speeltoestel. Verder kunnen degene die van water houden heerlijk zwemmen en van de glijbaan razen in ons subtropisch zwembad en kunnen de kids samen met het recreatieteam onder leiding van Pluck en Pien verschillende activiteiten doen in het Klushuis.

De Plaza is een centraal gelegen plein waar veel indoor faciliteiten te vinden zijn. Hier kun je een potje poolen of darten in het sportcafé, gezellig bowlen met het hele gezin en een ijsje meepakken in de Smulhoek. Owja, in de Plaza kun je ook nog je boodschappen meepakken bij de supermarkt. Zin in een hapje eten? Op het binnenterras van de Plaza of in het restaurant kun je terecht voor een heerlijke lunch of diner.

Alle faciliteiten bekijken

Indoor faciliteiten maar outdoor slapen op de camping

Wil je verblijven op een camping met indoor faciliteiten? Dan is Camping de Leistert dé locatie om je vakantie door te brengen! Door de ruime keuze aan verblijfsmogelijkheden biedt de Leistert alles wat je zou willen op topniveau. Zo heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld te kamperen op een ruime kampeerplaats, te verblijven in een luxe Leistert Lodge of in een avontuurlijke Glamping Tent. Hou je meer van basic? Dan is een Simpel Camp of een knusse Cabin de ideale oplossing.

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Waarom deze camping met indoor faciliteiten?

  • ADAC Superplatz - 2018
  • ANWB Topcamping - 2018
  • Camping van het Jaar - 2019
  • Gratis recreatieactiviteiten
  • Indoor speeljungle
  • Subtropisch zwembad
i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.

De omgeving van de camping

Rondom camping de Leistert is van alles te beleven. Het is dus ook echt de moeite waard om de omgeving te verkennen. Ga bij mooi weer heerlijk zwemmen bij Fun Beach of een boottocht over de Maas maken met de Veerman. Wil je de natuur in? Geen probleem! Recreatiepark de Leistert ligt vlakbij drie prachtige natuurgebieden. Zo heb je de mogelijkheid om Natuurgebied LeudalNationaal Park De Groote Peel of Nationaal Park de Meinweg te ontdekken. 

Bekijk de omgevingsinformatie