Altijd online, ook op vakantie...

Even je familie en vrienden via je socials laten weten hoe fijn het op de Leistert is...

Dankzij onze eigen 5G telefoonmast kun je prima gebruik maken van je eigen databundel voor het bijwerken van je messaging, socials en e-mail, zodat je onze WiFi kunt gebruiken om de kids te laten gamen.

Dus, maak zoveel mogelijk gebruik van je eigen databundel, maar indien nodig is er op het hele park is WiFi aanwezig. Zo blijf je tijdens je vakantie altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en vindt je eenvoudig de leukste uitstapjes in de regio. De kaartjes met de WIFI-code voor je laptop of tablet kun je kopen bij de receptie.

Gratis Wifi code bij iedere boeking *
Bij iedere boeking ontvang je gratis Wifi codes. Op de camping ontvang je een Wifi code geschikt voor 1 apparaat. Op Buitenhof de Leistert ontvang je gratis codes voor 4 apparaten (bungalows tot 8 personen) of 8 apparaten (bungalows vanaf 8 personen).

Let wel: alle codes die je extra koopt zijn ook geschikt op één apparaat.

Tarieven WiFi

Dag - € 5,-
Midweek / weekend - € 10,-
Week - € 15,-
Maand - € 25,-

Gebruikersbeperkingen

Anders dan bij je thuis brengt internet op een vakantiepark beperkingen met zich mee. Zo kun je niet zomaar via Outlook je e-mail versturen. Gebruik hiervoor dan ook je webmail. Zeker in drukke periodes op de Leistert is de bandbreedte beperkt, waardoor wij niet kunnen garanderen dat streaming- en online vergaderdiensten altijd perfect werken. We doen ons best om dit goed te houden door vormen van 'streaming media' te beperken, gaming-opties te beperken e.d. Aangekochte codes voor de WiFi zijn geldig op 1 apparaat. Je kunt tussendoor niet wisselen met een ander apparaat. 

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek