Uitstapjes


Attractiepark Toverland

Beleef de magische wereld van attractiepark Toverland vol spanning en avontuur. Reusachtige achtbanen, vrolijke familie-attracties en klimtoestellen vindt je in de sfeervolle themagebieden op het park. Het indoorgedeelte bestaande uit 2 grote hallen is vooral voor de allerkleinste kinderen. Buiten vindt je de snelste houten achtbaan van de Benelux de Troy en het nieuwste gedeelte de Magische Vallei. In de Magische Vallei ontmoet je de bijzondere bewoners van de vallei die je meenemen op een wildwaterexpeditie over de Djengu River. Voor meer informatie en openingstijden kijk op de website van attractiepark Toverland.

Aardbeienland

Aarbeienland heeft alles wat te maken heeft met aardbeien. Kassen, velden, tuinen en grotten vormen het park. Kinderen kunnen er puzzelen, meedoen aan de speurtocht en natuurlijk zelf proeven. De meest populaire activiteit blijft het zelf plukken van de aardbeien. De kinderen mogen zelf op het aardbeidenveld de mooiste aardbeien plukken. Als verrassing krijgen de kinderen een aardbeienplantje mee voor thuis. Het park is geopend van april t/m oktober. Voor meer informatie kijk op de website van Aardbeienland.

Klein Zwitserland

Naast Klimpark Fun Forest ligt het Speelpark Klein Zwitserland. In deze buitenspeeltuin gelegen in de bossen kunnen de kinderen heerlijk klimmen, klauteren en ravotten. Het bestaat uit een kleuterland, piratenland en avonturenbos. Met de hoogste schommel en de langste buisglijbaan van Europa heeft het park zelfs 2 unieke speeltoestellen. In de weekenden en vakantieperiodes biedt Klein Zwitserland een boordevol programma aan met allerlei activiteiten. Voor meer informatie over de activiteiten en openingstijden kijk op de website van Speelpark Klein Zwitserland.

Kinderdrôme

Kinderdrôme biedt 4100m² aan binnen en buiten speelplezier voor kinderen t/m 12 jaar. Binnen heeft kinderdrome een grote apenkooi van drieverdiepingen met funshooters, rodelbaan, slingertouwen, luchtkussens en nog veel meer. Voor de allerkleinsten zijn er peuterhoeken ingericht met o.a. speelhuisjes, glijbanen , schommels en een ballenbak. Buiten zijn er o.a. trampolines, een skelterbaan, de powertower, een kabelbaan en een groot overdekt voetbalbeld. Bekijk ook de website van speeltuin Kinderdrôme.

Natur- und Tierpark Brüggen

Natur- und Tierpark Brüggen gelegen in de historische plaats Brüggen in Duitsland, is een ouderwetse speeltuin met kleine dierentuin erbij. Je vindt er o.a. dwergezels, alpaca en zebra’s. Naast een 20-tal zoogdieren zijn er diverse vogelsoorten en is er een slangenhuis. Natur- und Tierpark Brüggen is vooral geschikt voor kleine kinderen. Bekijk voor meer informatie de website van Natur- und Tierpark Brüggen.