Uitstapjes


Attractiepark Toverland

Beleef de magische wereld van attractiepark Toverland vol spanning en avontuur. Reusachtige achtbanen, vrolijke familie-attracties en klimtoestellen vindt je in de sfeervolle themagebieden op het park. Het indoorgedeelte bestaande uit 2 grote hallen is vooral voor de allerkleinste kinderen. Buiten vindt je de snelste houten achtbaan van de Benelux de Troy en het nieuwste gedeelte de Magische Vallei. In de Magische Vallei ontmoet je de bijzondere bewoners van de vallei die je meenemen op een wildwaterexpeditie over de Djengu River. Voor meer informatie en openingstijden kijk op de website van attractiepark Toverland.

Klein Zwitserland

Naast Klimpark Fun Forest ligt het Speelpark Klein Zwitserland. In deze buitenspeeltuin gelegen in de bossen kunnen de kinderen heerlijk klimmen, klauteren en ravotten. Het bestaat uit een kleuterland, piratenland en avonturenbos. Met de hoogste schommel en de langste buisglijbaan van Europa heeft het park zelfs 2 unieke speeltoestellen. In de weekenden en vakantieperiodes biedt Klein Zwitserland een boordevol programma aan met allerlei activiteiten. Voor meer informatie over de activiteiten en openingstijden kijk op de website van Speelpark Klein Zwitserland.

Openluchtmuseum Eynderhoof

Een eeuw terug in de Limburgse tijd bij levendig openluchtmuseum Eynderhoof! Wie wil weten hoe men in de Peel leefde en werkte, kan dat in het Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof ontdekken.

Het museum wordt bevolkt door ruim 350 vrijwilligers. Het is een dorp op zich, waar de tijd rond 1900 is stil blijven staan, de oude ambachten nog beoefend worden en de bakker en de dorpssmid al vroeg uit de veren zijn. Gezelligheid, bedrijvigheid en gastvrijheid maken een bezoekje voor jong en oud tot een ware belevenis! Voor meer informatie kijk op de website van Eynderhoof 

Natur- und Tierpark Brüggen

Natur- und Tierpark Brüggen gelegen in de historische plaats Brüggen in Duitsland, is een ouderwetse speeltuin met kleine dierentuin erbij. Je vindt er o.a. dwergezels, alpaca en zebra’s. Naast een 20-tal zoogdieren zijn er diverse vogelsoorten en is er een slangenhuis. Natur- und Tierpark Brüggen is vooral geschikt voor kleine kinderen. Bekijk voor meer informatie de website van Natur- und Tierpark Brüggen.

Fun Beach Panheel

Geniet van een heerlijke stranddag op een schitterende locatie aan het schoonste water van Limburg.

Zonnen in het witte zand, waterpret op het Aquapark, lopen over het water in een Aquaroller, peddelen op een supplank of een fanatiek partijtje beachvolley. Bij Fun Beach kan het allemaal! Ben je een échte avonturier? Stap dan op het Flyboard en maak een spectaculaire vlucht boven het water of glijd als een razende over de wakeboardbaan!

Jong en oud vermaken zich bij Fun Beach Event & Leisurepark.