Safaritent huren bij de Leistert!

Ben jij een échte kampeerder maar ben je eens toe aan iets anders dan je eigen kampeermiddel? Dan is een Safaritent huren bij de Leistert dé ideale oplossing! Heerlijk op de overdekte vlonder barbecueën met een lekker biertje terwijl de kinderen aan het spelen zijn in het speeltoestelletje op het veldje tegenover je tent. Dat is toch pas écht vakantie nietwaar!?

Word jouw volgende vakantie in een Safaritent bij de Leistert?

Huur hier je Safaritent

Een safaritent huren? Wat zijn de mogelijkheden?

Bij de Leistert is er op het gebied van een safaritent huren keuze genoeg. De meest luxe tent is de ruime vijf persoons Glamping Tent. Deze tent is uitgevoerd met eigen sanitair, een volwaardig keukenblok, verwarming en een overdekte terrasvlonder. Je hoeft dus niet naar een sanitairgebouw voor de afwas, douche en toilet. Dat is pas écht luxe kamperen!

De Glamping Tent heeft ook nog een unieke uitvoering, namelijk de Glamping Tent + 2. Deze variant is uitermate geschikt voor een gezin met avontuurlijke kinderen. Er staat namelijk een XS-tentje naast de grote Glamping Tent waar de kids apart kunnen slapen van papa en mama. Durven jouw kids dat aan!? :)

Los van de Glamping Tent heb je nog een variant. Je kunt namelijk ook nog een Safaritent huren. Deze uitvoering is iets minder luxe dan de Glamping Tent. De Safaritent is geschikt voor vier personen en heeft geen eigen sanitair, hiervoor maak je gebruik van het sanitairgebouw. Een keukenblok is wel aanwezig en deze tent heeft natuurlijk ook een overdekte terrasvlonder.

Net zoals de Glamping Tent heeft de Safaritent ook de + 2 uitvoering. Ook hier staat een XS-tentje naast de grote tent speciaal voor de stoere kids.

Waarom een safaritent huren bij de Leistert?

  • Avontuurlijk kamperen
  • Geweldig voor kinderen
  • Unieke, luxe tent ervaring
  • Gratis recreatieactiviteiten
  • ADAC Superplatz - 2023
  • ANWB Topcamping - 2023
  • Google score 4,3 / 5,0
  • Zoover score 8,9

Een safaritent huren en genieten van alle faciliteiten!

Het woord 'vervelen' staat bij Recreatiepark de Leistert niet in het woordenboek. Door het enorme aanbod aan (gratis) faciliteiten is dat gewoonweg niet mogelijk.

Maak een heerlijk duik in ons subtropisch zwembad, buitengolfslagbad of roei-speelvijver. Leef je uit in onze indoor speeljungle  of speel met het hele gezin een potje hyperbowling of adventure golf. De recreatieactiviteiten die het recreatieteam onder leiding van Pluck en Pien organiseren zijn (bijna) allemaal gratis toegankelijk voor de kids.

Heb je in de tussentijd honger gekregen? Dan zit je bij de Leistert goed want het horeca-aanbod is hier namelijk enorm.

Bekijk hier alle faciliteiten

De meest gestelde vragen over een safaritent huren bij de Leistert

🤩 Waarom een Safaritent huren bij camping de Leistert?

Recreatiepark de Leistert is uitgeroepen tot ANWB topcamping, het heeft een enorm aanbod aan faciliteiten waar je gratis gebruik van kunt maken wanneer je op de camping verblijft. De Safaritenten en Glamping Tenten zijn van alle gemakken voorzien, één echt unieke kampeerervaring!

🧺 Wat zit er allemaal in een Safaritent?

De Safaritent is geschikt voor 4 personen, voorzien van een 2-persoons bed, een stapelbed, een keukenblok met kookplaat, koelkast, waterkoker en een overdekt terrasvlonder.

🧼 Zit er sanitair in de Safaritent?

Nee, in een safaritent zit geen eigen sanitair. Onze Glamping Tenten zijn wel voorzien van een douche en een toilet.

🤽 Welke faciliteiten heeft camping de Leistert?

Bij de Leistert kun je een duik nemen in het subtropisch zwembad, hyperbowlen en adventure golfen met je gezin, spelen in de indoor speeljungle en je uitleven op het adventure sportveld en nog veel meer. De faciliteiten zijn veelal gratis de gebruiken.

🧒 Staan er speeltoestellen op het veldje bij je Safaritent?

Yes, op zowel het veldje van de Safaritenten als van de Glamping Tenten zijn speeltoestellen voor de kids aanwezig.

i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek