Safaritent in Limburg

Hou je van dat échte kampeergevoel, maar dan wel met een luxe twist? Ga dan voor een avontuurlijke safaritent in Limburg op camping de Leistert!

Liefhebbers van glamourous kamperen, oftewel 'glamping' voelen zich in een safaritent meteen in hun nopjes. Comfortabel vakantie vieren, maar wel in stoer kampeersfeertje. Dat sfeertje heb je op de Leistert overigens snel te pakken, want je maakt gemakkelijk contact met je buren terwijl de kids zich vermaken in de speeltoestellen op het veldje.

Vier je volgende vakantie in een safaritent in Limburg!

Kies je favoriete Safaritent

De meest luxe tent op camping de Leistert is de ruime Glamping Tent. Deze tent is geschikt voor een verblijf tot vijf personen en is uitgevoerd met een volledig ingericht keukenblok, overdekte terrasvlonder en eigen sanitair. Douchen, koken en naar het toilet doe je dus gewoon in je eigen tent. Het échte tentgevoel met een luxe twist!

Unieke uitvoering: de Glamping Tent (+2)
Deze variant is een must-do voor gezinnen met avontuurlijke kids. Los van de grote tent staat namelijk een XS-Glamping tentje waarin de kids apart van pappa en mamma kunnen slapen. Is dat niet stoer?!.

De Safaritent is het iets kleinere broertje van de Glamping Tent. Deze tent is geschikt voor vier personen en heeft geen sanitair, hiervoor maak je gebruik van het toiletgebouw. Een ingericht keukenblok is wel aanwezig en natuurlijk heeft ook deze tent een overdekte terrasvlonder.

Unieke uitvoering: de Safaritent (+2)
Net als bij de Glamping Tent heeft de Safaritent een variant waar ook een XS-tentje naast staat zodat de kinderen apart avn pappa en mamma kunnen slapen. 

Bekijk alle safaritenten

Waarom een safaritent in Limburg huren?

  • Avontuurlijk kamperen
  • Geweldig voor kinderen
  • Unieke, luxe tent ervaring
  • Maar liefst 3 restaurants
  • ADAC Superplatz - 2023
  • ANWB Topcamping - 2023
  • Google score 4,3 / 5,0
  • Zoover score 8,9

Geniet van alle faciliteiten en je safaritent!

Wanneer je een accommodatie huurt maak je vanzelf ook gratis gebruik van (bijna) alle faciliteiten van het park. Zo geniet je van alle horeca en waterpret, kom je tot rust op de Plaza, ontdek je de indoor speeljungle en kun je deelnemen aan alle faciliteiten van het recreatieteam.

Bekijk alle faciliteiten

En wil je dan toch een keer de omgeving in trekken, ontdek dan de magie van Toverland, het beestachtig mooie GaiaZOO, het verleden bij Eynderhoof en de waterfun bij Fun Beach of de Maasplassen.

Bekijk alle omgevingsinformatie

De meest gestelde vragen over deze safaritent in Limburg

🤩 Waarom een Safaritent bij camping de Leistert huren?

Deze camping in Limburg is uitgeroepen tot ANWB topcamping, het heeft een enorm aanbod aan faciliteiten waar je gratis gebruik van kunt maken wanneer je op de camping verblijft. De Safaritenten en Glamping Tenten zijn van alle gemakken voorzien, je ervaart een unieke luxe tentervaring.

🧺 Wat zit er allemaal in een Safaritent van camping de Leistert in Limburg?

De Safaritent is voor 4 personen, voorzien van een 2-persoons bed, een stapelbed, een keukenblok met kookplaat, koelkast, waterkoker en een overdekt terrasvlonder. Ook is er een andere uitvoering te huren waar een XS-Safaritentje naast de grote tent staat zodat de kids alleen kunnen slapen.

🧼 Zit er sanitair in de Safaritent?

Er is geen sanitair aanwezig bij de Safaritent, de tent staat vooraan op de camping dus lekker dicht bij het toiletgebouw. In de Glamping Tenten is wel een douche en toilet aanwezig.

🤽 Welke faciliteiten heeft camping de Leistert voor een avontuurlijke vakantie?

Bij camping de Leistert kun je een duik nemen in het subtropisch zwembad, bowlen met het gezin, spelen in de indoor speeljungle en je uitleven op het adventure sportveld. De faciliteiten zijn veelal gratis de gebruiken wanneer je verblijft op de camping.

🧒 Zijn er speeltoestellen bij de Safaritenten?

Ja, de Safaritenten en Glamping Tenten liggen vooraan op de camping tegenover elkaar, met in het midden een speeltuin. Zo kun je makkelijk contact maken met de buren terwijl de kinderen in het zicht met elkaar spelen.

i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek