Kampeerplaats Standaard

  • 8 personen
Uitvoeringen vergelijken
Kies je uitvoering...
Kies je uitvoering
= Deze uitvoering is niet beschikbaar.

Standaard kampeerplaats 

"Glamping is toch geen kamperen meer?!' Je hoort het steeds vaker. Ouderwets kamperen met je tentje en gaspitje zie je steeds minder. Maar... ben jij die kampeerder die er nog lekker met een fiets en tentje op uit trekt. Dan hebben wij een mooi plekje voor je!

De meest eenvoudige kampeerplaatsen op de camping, ideaal voor back to basic kamperen. Deze plaatsen liggen op een rustiger stukje van de camping, dus hier geniet je nog van echte rust.

Alle standaard kampeerplaatsen beschikken over 4 ampère elektra (920 Watt).

Bij het tarief van onze standaardplaatsen is onbeperkt toegang tot alle faciliteiten en deelname aan (bijna) alle activiteiten van het recreatieteam inbegrepen. Wellicht ook handig om te weten: je ontvangt per reservering een gratis WiFi-code voor één apparaat.

Het is mogelijk om een bijzettentje erbij te plaatsen van max. 6m².

Per reservering is één auto gelijktijdig toegestaan op de camping.

Kort samengevat

90 m²
4 Ampère
Parkeren op de plaats

Wie wil hier nou niet blijven kamperen?!

Zoek en boek
i
Dit is de all-in prijs voor 4 personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Getoonde prijzen zijn all-in prijzen. De prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
Uitvoeringen vergelijken

Al deze uitvoeringen beschikken over: