Camping honden

Hondencamping_Limburg_Leistert_1.jpg

Je bent op zoek naar een camping waar honden zijn toegestaan; altijd lastig om dan een juiste keuze te maken. Voldoende faciliteiten, ruime kampeerplaatsen en een prettige omgeving op de camping voor je honden zijn vaak lastig te vinden, maar niet in Limburg. Laat je verrassen en reserveer een verblijf met honden op camping de Leistert!

Camping de Leistert en jouw honden

Er even tussenuit op camping de Leistert is een feest voor jou en je honden. Op onze 5 sterren camping ben je met honden meer dan welkom. Veld Reppel is ingericht speciaal voor een verblijf met honden en is onder andere voorzien van een hondendouche, ideaal tijdens de warme zomermaanden! De rest van de camping is honden vrij, maar je loopt gemakkelijk met je viervoeter richting de uitgang, zo het bosgebied in. De Leistert is een echte gezinscamping met een fantastisch aanbod aan faciliteiten!

Meer informatie Boek kampeerplaats met honden
   

Faciliteiten camping voor honden

Op camping de Leistert is een groot aanbod aan faciliteiten voor een prettig verblijf. Je hoeft het terrein in principe niet te verlaten, maar met natuurgebied het Leudal direct gelegen aan de rand van het park én drie nationale parken in de omgeving is het wel erg aantrekkelijk om een wandeling met je honden door de omgeving te maken.

Na terugkomst even binnenlopen op de Plaza voor een lekkere maaltijd en een verdiend drankje hoort er natuurlijk bij. De kinderen vermaken zich wel in het speeltoestel of met de activiteiten van ons recreatieteam. Bij slecht weer lekker zwemmen of een potje bowlen, vervelen is haast onmogelijk!

Bekijk alle faciliteitenBoeken direct op deze camping met honden!


1507 Camping-de-Leistert (4).jpg

Comfort Kampeerplaats | Huisdiervriendelijk

Kamperen met je trouwe viervoeter, het kan op deze Comfort kampeerplaatsen. Op het veld zijn diverse voorzieningen getroffen zoals een honden uitlaatplaats en een hondendouche.

90-120 m²
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Huisdieren toegestaan
1507 Camping-de-Leistert (4).jpg

Standaard Plus Kampeerplaats | Huisdiervriendelijk

Kamperen met je trouwe viervoeter, het kan op deze Standaard Plus kampeerplaatsen. Op het veld zijn diverse voorzieningen getroffen zoals een honden uitlaatplaats en een hondendouche.

Parkeren op de plaats
ca. 90m² - 100 m²
10 ampère elektra
Huisdieren toegestaan