Kindercamping in Limburg

Stel je voor; je kids spelen samen met hun vakantievriendjes recht voor je neus op het kampeerveldje in de Robinia-houten speeltoestellen terwijl jij heerlijk met een drankje ligt te relaxen in je luie stoel. Zo hoort een vakantie op een kindercamping in Limburg toch te zijn...

5 sterren kindercamping de Leistert is onderscheiden met de titels ANWB Topcamping en ADAC Superplatz en behoort daarmee tot de absolute top van Nederland, én Europa. Een échte kindercamping in Limburg die geschikt is voor jonge gezinnen met kinderen!

Boek je volgende vakantie op de Leistert!

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

De nummer 1 kindercamping van Limburg!

Het échte authentieke kampeergevoel heb je vanuit je eigen kampeermiddel natuurlijk meteen te pakken. Plaats je tent of caravan op een van de ruime kampeerplaatsen speciaal ingericht voor kinderen en je vakantie op de kindercamping in Limburg kan beginnen!

Heb je geen eigen kampeermiddel, niet getreurd... Bij Recreatiepark de Leistert heb je een enorm aanbod aan Glamping accommodaties waarin je écht kunt genieten van een luxe vakantie in Limburg. Kies bijvoorbeeld voor de Glamping Tent. Deze stoere tent bevat sanitair, een keuken en zelfs verwarming. Als het mooi weer is kun je heerlijk op je eigen ruime vlonder genieten van het stralende zonnetje. Dat is pas kamperen, maar dan met een gouden randje!

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Waarom deze kindercamping in Limburg?

  • ADAC Superplatz - 2024
  • ANWB Topcamping - 2024
  • Camping van het Jaar - 2019
  • PiNCAMP Top 10
  • Speciale kinderveldjes
  • Meer dan 25 speeltoestellen op het park
  • Maar liefst 3 speeltuinen, binnen en buiten
  • Subtropisch zwembad, 3 restaurants en dagstrand

De faciliteiten op een kindercamping in Limburg

Recreatiepark de Leistert staat bekend om haar kindvriendelijkheid en het enorme aanbod aan gratis faciliteiten. Het kost je dus niets extra's!

Vervelen bij kindercamping de Leistert in Limburg is haast onmogelijk! Waterratten kunnen veel plezier beleven in ons subtropisch zwembad en de roei-speelvijver  Ben je toch meer van het klimmen en klauteren? Ontdek dan onze indoor speeljungle en het indoor speeltoestel op de Plaza

Het recreatieprogramma is tijdens de vakantieperiodes extra goed gevuld.  Het recreatieteam onder leiding van Pluck en Pien zorgt elke dag voor de meest gezellige, avontuurlijke, actieve en uitdagende activiteiten en spelletjes.

Bekijk alle faciliteiten

De meest gestelde vragen over deze kindercamping in Limburg

🤩 Waarom is kindercamping de Leistert in Limburg zo kindvriendelijk?

Deze kindercamping in Limburg heeft een enorm aanbod aan faciliteiten waardoor de kids altijd iets te doen hebben. Zo organiseert het recreatieteam samen met Pluck en Pien super leuke activiteiten waaraan je gratis kunt deelnemen. Ook zijn er diverse speeltuinen te vinden verspreid over het hele park waar ze onbeperkt gebruik van kunt maken. Bekijk hier alle faciliteiten.

🧒 Zijn er speciale kinderveldjes te vinden op deze kindercamping in Limburg?

Jazeker, Op kindercamping de Leistert heb je kampeerplaatsen met speelelement, dat wil zeggen dat er speeltoestellen midden op het veld staan. Verder is het veld ‘Vijverberg’ autovrij. Bekijk hier ons kampeeraanbod op de website.

🥶 Is deze camping met minder weer ook nog aantrekkelijk voor kinderen?

Absoluut! In de overdekte Plaza kunnen de kids gebruik maken van het indoor speeltoestel, klimmen en klauteren is mogelijk in de indoor-speeljungle, een heerlijke duik nemen kunnen ze in het subtropisch zwembad en knutselen wordt door het recreatieteam gefaciliteerd in het Klushuis.

🧒 Wat is er in de omgeving allemaal te doen voor de kids?

In de omgeving van deze kindercamping in Limburg is van alles te doen om hier samen met de kids naar toe te gaan. Attractiepark Toverland, natuurgebieden om lekker te wandelen, klim en klauterparcours en een bierbrouwerij zijn allemaal binnen 30 minuten rijden verwijderd van de Leistert.

🤸‍️ Wanneer zijn er recreatie-activiteiten op deze kindercamping in Limburg?

In alle Nederlandse, Duitse en Belgische schoolvakanties organiseert het recreatieteam samen met Pluck en Pien dagelijks een heleboel activiteiten in verschillende leeftijdscategorieën. Buiten de schoolvakanties kunnen dagen zijn dat Pluck en Pien een dagje vrij zijn en er dus geen activiteiten georganiseerd worden. Bekijk het recreatieprogramma hier!

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek