Sluiten

Alles over het Coronavirus

Laatste update: 14-10-2020, 08.49 uur

Bekijk alle updates

Bekijk onze Corona voorschriften

Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden

Kindercamping in Limburg

Stel je voor; je kids spelen samen met hun vakantievriendjes recht voor je neus op het kampeerveldje in de Robinia-houten speeltoestellen terwijl jij heerlijk met een drankje ligt te relaxen in je luie stoel. Zo hoort een vakantie op een kindercamping in Limburg toch te zijn...

5 sterren kindercamping de Leistert is onderscheiden met de titels ANWB Topcamping en ADAC Superplatz en behoort daarmee tot de absolute top van Nederland, én Europa. Een échte kindercamping in Limburg die geschikt is voor jonge gezinnen met kinderen!

Boek je volgende vakantie op de Leistert!

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

De nummer 1 kindercamping van Limburg!

Het échte authentieke kampeergevoel heb je vanuit je eigen kampeermiddel natuurlijk meteen te pakken. Plaats je tent of caravan op een van de ruime kampeerplaatsen speciaal ingericht voor kinderen en je vakantie op de kindercamping in Limburg kan beginnen!

Heb je geen eigen kampeermiddel, niet getreurd... Bij Recreatiepark de Leistert heb je een enorm aanbod aan Glamping accommodaties waarin je écht kunt genieten van een luxe vakantie in Limburg. Kies bijvoorbeeld voor de Glamping Tent. Deze stoere tent bevat sanitair, een keuken en zelfs verwarming. Als het mooi weer is kun je heerlijk op je eigen ruime vlonder genieten van het stralende zonnetje. Dat is pas kamperen, maar dan met een gouden randje!

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Waarom deze kindercamping in Limburg?

  • ADAC Superplatz - 2020
  • ANWB Topcamping - 2020
  • Camping van het Jaar - 2019
  • Nominatie Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2019
  • Speciale kinderveldjes
  • Meer dan 25 speeltoestellen op het park
  • Maar liefst 3 speeltuinen, binnen en buiten
  • Subtropisch zwembad, 3 restaurants, waterspeeltuin en dagstrand

De faciliteiten op een kindercamping in Limburg

Recreatiepark de Leistert staat bekend om haar kindvriendelijkheid en het enorme aanbod aan gratis faciliteiten. Het kost je dus niets extra's!

Vervelen bij kindercamping de Leistert in Limburg is haast onmogelijk! Waterratten kunnen veel plezier beleven in ons subtropisch zwembad, roei-speelvijver en de waterspeeltuin. Ben je toch meer van het klimmen en klauteren? Ontdek dan onze indoor speeljungle en het indoor speeltoestel op de Plaza

Het recreatieprogramma is tijdens de vakantieperiodes extra goed gevuld.  Het recreatieteam onder leiding van Pluck en Pien zorgt elke dag voor de meest gezellige, avontuurlijke, actieve en uitdagende activiteiten en spelletjes.

Bekijk alle faciliteiten

i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek