Sluiten

Service bericht

Tot 27 maart vindt er onderhoud plaats aan de Plaza en enkele horecafaciliteiten.

Lees hier meer

Bungalowpark met kindvriendelijke bungalows


In de kindvriendelijke bungalows op Buitenhof de Leistert hebben niet alleen de kinderen plezier, maar papa en mama ook. Je hoeft je over de veiligheid van je kinderen namelijk geen zorgen te maken. De kids een plezierige vakantie, dus jullie ook!

De kindvriendelijke bungalows zijn onderverdeeld in 2 verschillende uitvoeringen; de 'kindvriendelijke' en de 'Kids Special' uitvoeringen. Beide bungalow-uitvoeringen zijn voorzien van een omheinde tuin, was/droogcombinatie, traphekje bovenaan de trap, afgeschermde wandcontactdozen, een bolderkar en een kinderbed- box en stoel.

De 'Kids special' bungalows hebben dezelde kinderfaciliteiten en zijn extra kindvriendelijk dankzij de toegang die je vanuit de tuin hebt tot de semi-privé speeltuin die je met slechts 8 andere bungalows deelt en de gethematiseerde kinderslaapkamer met stoere houten kinderhoogslapers.

i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.

Luxe en kindvriendelijke bungalows

Ga je niet alleen voor veiligheid voor de kids, maar hecht je ook waarde aan de nodige luxe voorzieningen? Ga dan voor een bungalow van het type 'luxe kindvriendelijk'. Deze hebben een luxe badkamer, inclusief sauna en whirlpool én een overdekt terras.

i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.

Waarom deze kindvriendelijke bungalows?

  • Zoover gemiddelde score: 8.4
  • Beste bungalowpark van Nederland - 2018
  • Meest klantvriendelijke bungalowpark van Nederland - 2019
  • Nominatie Kids Vakantieaanbieder van het Jaar – 2019
  • Gratis recreatieactiviteiten
  • Maar liefst 3 speeltuinen, binnen en buiten
  • Subtropisch zwembad, buitenbad, waterspeeltuin en dagstrand
  • Maar liefst 3 restaurants