Sluiten

Alles over het Coronavirus

Laatste update: 21-08-2020, 14.15 uur

Bekijk alle updates

Bekijk onze Corona voorschriften

Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden

Bungalowpark met kindvriendelijke bungalows


In de kindvriendelijke bungalows op Buitenhof de Leistert hebben niet alleen de kinderen plezier, maar papa en mama ook. Je hoeft je over de veiligheid van je kinderen namelijk geen zorgen te maken. De kids een plezierige vakantie, dus jullie ook!

De kindvriendelijke bungalows zijn onderverdeeld in 2 verschillende uitvoeringen; de 'kindvriendelijke' en de 'Kids Special' uitvoeringen. Beide bungalow-uitvoeringen zijn voorzien van een omheinde tuin, was/droogcombinatie, traphekje bovenaan de trap, afgeschermde wandcontactdozen, een bolderkar en een kinderbed- box en stoel.

De 'Kids special' bungalows hebben dezelfde kinderfaciliteiten en zijn extra kindvriendelijk dankzij de toegang die je vanuit de tuin hebt tot de semi-privé speeltuin die je met slechts 8 andere bungalows deelt en de gethematiseerde kinderslaapkamer met stoere houten kinderhoogslapers.

Luxe en kindvriendelijke bungalows

Ga je niet alleen voor veiligheid voor de kids, maar hecht je ook waarde aan de nodige luxe voorzieningen? Ga dan voor een bungalow van het type 'luxe kindvriendelijk'. Deze hebben een luxe badkamer, inclusief sauna en whirlpool én een overdekt terras.

Waarom deze kindvriendelijke bungalows?

  • Zoover gemiddelde score: 8.4
  • Beste bungalowpark van Nederland - 2018
  • Meest klantvriendelijke bungalowpark van Nederland - 2019
  • Nominatie Kids Vakantieaanbieder van het Jaar – 2019
  • Gratis recreatieactiviteiten
  • Maar liefst 3 speeltuinen, binnen en buiten
  • Subtropisch zwembad, buitenbad, waterspeeltuin en dagstrand
  • Maar liefst 3 restaurants
i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek