Bungalowpark met kindvriendelijke bungalows


In de kindvriendelijke bungalows op Buitenhof de Leistert hebben niet alleen de kinderen plezier, maar papa en mama ook. Je hoeft je over de veiligheid van je kinderen namelijk geen zorgen te maken. De kids een plezierige vakantie, dus jullie ook!

De kindvriendelijke bungalows zijn onderverdeeld in 2 verschillende uitvoeringen; de 'kindvriendelijke' en de 'Kids Special' uitvoeringen. Beide bungalow-uitvoeringen zijn voorzien van een omheinde tuin, was/droogcombinatie, traphekje bovenaan de trap, afgeschermde wandcontactdozen, een bolderkar en een kinderbed- box en stoel.

De 'Kids special' bungalows hebben dezelfde kinderfaciliteiten en zijn extra kindvriendelijk dankzij de toegang die je vanuit de tuin hebt tot de semi-privé speeltuin die je met slechts 8 andere bungalows deelt en de gethematiseerde kinderslaapkamer met stoere houten kinderhoogslapers.

Luxe en kindvriendelijke bungalows

Ga je niet alleen voor veiligheid voor de kids, maar hecht je ook waarde aan de nodige luxe voorzieningen? Ga dan voor een bungalow van het type 'luxe kindvriendelijk'. Deze hebben een luxe badkamer, inclusief sauna en whirlpool én een overdekt terras.

Waarom deze kindvriendelijke bungalows?

  • Google score 4,3 / 5,0
  • Zoover score 8,9
  • Beste vakantiepark van Nederland - Bungalowspecials
  • Meest populaire vakantiepark - Bungalowspecials
  • Gratis recreatieactiviteiten
  • Subtropisch zwembad, buitenbad en dagstrand
  • Indoor speeljungle
  • Maar liefst 3 restaurants

De meest gestelde vragen over deze kindvriendelijke bungalows

🤩 Wat maakt deze bungalows zo kindvriendelijk?

Recreatiepark de Leistert heeft een heleboel ‘kindvriendelijke’ en ‘kids specials’ bungalows. Deze bungalows zijn o.a. allemaal voorzien van een omheinde tuin, afgeschermde wandcontactdozen, kinderservies en een traphekje bovenaan de trap. Wist je dat alle ‘kids specials’ bungalows een semi privé speeltuin hebben?

🥇 Met hoeveel personen kun je verblijven in een kindvriendelijke bungalow?

Bij Recreatiepark de Leistert heb je ‘kindvriendelijke’ bungalows in 5,7,9,11,13 en 18 personen. De ‘kids special’ bungalows met semi privé speeltuin zijn in 4,6 en 8 personen.

🧒 Welke faciliteiten zijn er allemaal te vinden?

Indien je in een kindvriendelijke bungalow verblijft heb je altijd wel iets te doen. Spring eens lekker in het subtropisch zwembad, leef je uit in de indoor speeljungle of ga met het hele gezin een potje bowlen. Bekijk hier alle faciliteiten.

🤩 Zijn er huisdieren welkom in deze kindvriendelijke bungalows?

Ja, op heel Buitenhof de Leistert zijn honden toegestaan en zijn dus ook welkom in de kindvriendelijke bungalows.

🤑 Is er gratis Wifi aanwezig in deze kindvriendelijke bungalows?

Ja, bij iedere reservering ontvang je een aantal Wifi-codes. Bij de receptie heb je de mogelijkheid om meerdere codes bij te kopen.

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek