Camping Limburg kindvriendelijk

Camping_Limburg_Leistert_6.jpg

Er even lekker tussenuit, even weg met je gezin op vakantie naar een camping in Limburg die kindvriendelijk is. Camping de Leistert is een schitterende familiecamping in hartje Limburg. De ANWB beoordeeld camping de Leistert met 5 sterren en de titel ‘Best Camping’.

Tot het kindvriendelijk aanbod van camping de Leistert in Limburg behoort o.a. een groot aanbod aan faciliteiten, dagelijks activiteiten van het recreatieteam en speciale kampeervelden die kindvriendelijk zijn ingericht.

Kindvriendelijk kamperen in Limburg

Een verblijf met kinderen wordt extra zorgeloos met een verblijf op onze speciaal ingerichte kindervelden, je kijkt namelijk zo vanuit je luie stoel naar de spelende kids, dat is pas écht vakantie! Veld Zomerhof en Elzenhof beschikken over diverse speeltoestellen op het veld en worden traditiegetrouw veel bezocht door gezinnen met kinderen. Geen eigen kampeermiddel? Bekijk dan onze verhuurmogelijkheden!

Bekijk verblijfsmogelijkheden

Faciliteiten camping de Leistert

Vervelen is haast onmogelijk! Het kindvriendelijke recreatieteam verzorgd zowel bij goed en bij minder mooi weer allerlei activiteiteng, dus wil je even niet zwemmen, sluit dan gezellig aan!

Op de overdekte en verwarmde Plaza - het bruisend hart van de Leistert - is het altijd aangenaam. Het gezellig terras met uitkijk op het grote indoor-speeltoestel valt direct op, maar ook de bowlingbanen, het sportcafé, restaurant Buitenhof en de supermarkt mogen we niet vergeten! Sla ook even een balletje op de midgetgolfbaan, hole in one!

Het kindvriendelijke karakter van het park is ook terug te vinden op het terrein. Zo staan er verdeeld over het park diverse speeltoestellen en is er een enorme buitenspeeltuin aangelegd. Puur speelplezier voor jong en oud gegarandeerd!

Bekijk alle faciliteitenBoek nu op deze kindvriendelijke camping in Limburg!


1507 Camping-de-Leistert (27).jpg

Comfort Kampeerplaats | Met speeltoestel

De perfecte kampeerplaats voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar. In het midden van de velden zijn diverse speelelementen toegevoegd. Er zijn zelfs enkele boom/speelhutten geplaatst!

90 - 120 m²
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Speeltoestel op het veld
1507 Camping-de-Leistert (9).jpg

Comfort Kampeerplaats

Onze Comfort kampeerplaatsen bieden je met een oppervlakte tussen de 90m²  en 120m² alle rust en ruimte die je nodig hebt tijdens een kampeervakantie op de Leistert.

90 - 120 m²
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Stacaravan_huren_Limburg_Leistert_-(8).jpg

4 persoons Leistert Lodge

De meest luxe variant van de Lodge op de Leistert. In een mooi kleurrijk straatje staan deze Leistert Lodges van ca 36 m².

Het tarief is inclusief € 40,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 42,50). Eventuele korting is al verrekend.

2 slaapkamers
1 badkamer
Magnetron
Vaatwasser
Overdekt terras
6-persoons-Leistert-Lodge.jpg

6 persoons Leistert Lodge

De meest luxe variant van de Lodges op de Leistert zijn de 4- en 6-persoons Lodges. De 6-persoons Lodges liggen bij elkaar op een veldje, met een speelobject in het midden.

Het tarief is inclusief € 50,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 52,50). Eventuele korting is al verrekend.

3 slaapkamers
1 badkamer
Vaatwasser
Overdekt terras
Magnetron
Glamping-Tent-Overview.jpg

5 persoons Glamping Tent

De Glamping Tent. Zo stoer als een safaritent, zo comfortabel als een huis. Dat is avontuurlijk kamperen met een luxe twist!

Het tarief is inclusief € 40,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 42,50). Eventuele korting is al verrekend.

2 slaapkamers
1 badkamer
Terras met meubilair
Keuken incl. koelkast
Kamperen in luxe