Vakantieparken Nederland

Bungalowpark_Limburg_10.jpg

Recreatiepark de Leistert is een van de leukste vakantieparken van Nederland. Op de 5-sterren camping kun je genieten van een welverdiende vakantie en krijg je een heerlijk vakantiegevoel in één van de vele accommodaties die er geboekt kunnen worden!

Boek een van onze kampeerplaatsen en verblijf in jouw eigen vertrouwde kampeermiddel. Heb je liever een geheel ingerichte accommodatie? Boek dan een van onze Leistert Lodges of knusse Cabins, al vanaf één nacht. Uiteraard kun je jouw eigen kampeermiddel ook combineren met een comfortabele privé sanitair unit. Het summum van luxe vind je in de vakantieboerderijen op Buitenhof de Leistert!

Vakantiepark met veel activiteiten

Een vakantiepark in Nederland is niet compleet zonder de mogelijkheid om te zwemmen en daarom vind je bij de Leistert een subtropisch zwembad en verwarmd buitengolfslagbad. Daarnaast zijn er ook genoeg overdekte activiteiten, zodat jij tijdens koude dagen kunt genieten van veel vertier en plezier. In ons overdekte Plaza vind je indoor speeltoestellen, bowlingbanen en een sportcafé. Op vakantiepark de Leistert geniet je van een heerlijke vakantie!

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Vakantiepark in Nederland met diverse faciliteiten

Alles wat je nodig hebt voor een prettig verblijf vind je op vakantiepark de Leistert in Nederland. Door de vele faciliteiten zijn er voldoende voorzieningen voor jong en oud. Zo kun je terecht in de supermarkt en de Snackbar om jouw buik te vullen, maar kun je ook heerlijk dineren in ons restaurant Croy. Op het terras met groot indoor-speeltoestel, de bowlingbanen en in het Sportcafé kun jij de vakantie een sportieve invulling geven.

Daarnaast heeft de omgeving van het vakantiepark ook veel moois te bieden. Bezoek bijvoorbeeld het beestachtig leuke GaiaZOO, het magische attractiepark Toverland of ga shoppen in het Designer Outlet in Roermond. Ben je liever actief bezig? Bezoek dan zeker het Natuurgebied Leudal, met een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Je vindt verschillende wandel- en fietsroutes op de website van Bezoekerscentrum Leudal.

Bekijk alle facilteitenBoek nu op vakantiepark de Leistert in Nederland!


Bungalow_Limburg_Leistert_5L_10.jpg

Bungalow type 5 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 5 personen van ca. 87m² met dezelfde kenmerken als de comfort variant (5C), aangevuld met o.a. een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 55,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 60,-). 

3 slaapkamers
1 badkamer
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_13L-(15).jpg

Bungalow type 13 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 13 personen van ca. 175m² met onder andere een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 135,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 140,-).

6 slaapkamers
3 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras
1507 Camping-de-Leistert (27).jpg

Comfort Kampeerplaats | Met speeltoestel

De perfecte kampeerplaats voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar. In het midden van de velden zijn diverse speelelementen toegevoegd. Er zijn zelfs enkele boom/speelhutten geplaatst!

90 - 120 m²
10 ampère elektra
Water aan- en afvoer
CAI-aansluiting
Speeltoestel op het veld
Bungalow_Limburg_Leistert_5L_overzicht.jpg

Bungalow type 5 Comfort

Fraaie vrijstaande vakantieboerderij voor 5 personen van ca. 87m². De bungalow staat op een ruime kavel en is voorzien van het nodige comfort.

Het tarief is inclusief € 55,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 60,-). 

3 slaapkamers
1 badkamer
Flatscreen & PS3/4
Vloerverwarming
Vaatwasser
6-persoons-Leistert-Lodge.jpg

6 persoons Leistert Lodge

De meest luxe variant van de Lodges op de Leistert zijn de 4- en 6-persoons Lodges. De 6-persoons Lodges liggen bij elkaar op een veldje, met een speelobject in het midden.

Het tarief is inclusief € 50,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 52,50). Eventuele korting is al verrekend.

3 slaapkamers
1 badkamer
Vaatwasser
Overdekt terras
Magnetron