Bungalowpark Nederland

In hartje Limburg, ligt een van de mooiste en gezelligste bungalowparken van Nederland! Recreatiepark de Leistert heeft maar liefst een 8,7 op Zoover en heeft vele prijzen gewonnen, zoals de Bungalowspecials award en de Zoover Silver award.

Verrassend bungalowpark in Nederland

Recreatiepark de Leistert staat bekend om haar verschillende verblijfsmogelijkheden, naast de ruime camping biedt de Leistert namelijk ook ruime en comfortabele vakantieboerderijen aan op het bungalowpark Buitenhof de Leistert. Deze vakantieboerderijen zijn voorzien van alle luxe en gemakken. Zo beschikt elke woning over een ruime tuin met omheining, een terras, een Playstation 3 en een sfeervolle living. Een extra luxe verblijf is mogelijk in een van onze VIP vakantieboerderijen met een sauna en whirlpool, terrasverwarming, vloerverwarming en een Weber barbecue. Dat is pas echt genieten!

Bekijk alle bungalows  Boek nu!

Buiten het verblijf in een van onze luxe vakantiehuizen zijn er tal van faciliteiten beschikbaar op het park. Bij zowel regen als zonneschijn zijn er genoeg mogelijkheden:

  • Subtropisch overdekt zwembad
  • Golfslagbad
  • Grote speeltuin met o.a. glijbanen en kabelbaan
  • Roei- en speelvijver
  • Overdekte plaza met speeltoestellen en diverse horecagelegenheden
  • Bowlingbanen

Ook de omgeving van Recreatiepark de Leistert staat garant voor een gezellig dagje uit. Lekker genieten van de natuur kan in de verschillende natuurparken grenzend aan het park. Ook voor een avontuurlijk dagje uit ligt attractiepark Toverland om de hoek. Liever een dagje uitgebreid shoppen? Ga dan naar het Designer Outlet Center in Roermond of breng een bezoek aan het bruisende Venlo. Er zijn opties genoeg!

Bekijk de omgeving    Bekijk onze faciliteiten
Bungalow_Limburg_Leistert_5L_overzicht.jpg

Bungalow type 5 Comfort

Fraaie vrijstaande vakantieboerderij voor 5 personen van ca. 87m². De bungalow staat op een ruime kavel en is voorzien van het nodige comfort.

Het tarief is inclusief € 55,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 60,-). 

3 slaapkamers
1 badkamer
Flatscreen & PS3/4
Vloerverwarming
Vaatwasser
Bungalow type 4B (14).jpg

Bungalow Type 4B KS

Gelijkvloerse en vrijstaande vakantiebungalow voor vier personen van ca. 80m² in een kidsspecial uitvoering. Het tarief is inclusief € 45,- schoonmaakkosten en kidsspecial toeslag (schoonmaak m.i.v. 04-01-2019 € 50,-).

2 slaapkamers
2 badkamers
Flatscreen
Vaatwasser
Overdekt terras
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_7C-(12).jpg

Bungalow type 7 Comfort

Fraaie vrijstaande vakantieboerderij voor 7 personen van ca. 103m². De bungalow staat op een ruime kavel en is voorzien van het nodige comfort.

Het tarief is inclusief € 75,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 80,-). 

3 slaapkamers
2 badkamers
Flatscreen
Vloerverwarming
Vaatwasser
Bungalow_Limburg_Leistert_9L_3.jpg

Bungalow type 9 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 9 personen van ca. 122m² met dezelfde kenmerken als de comfort variant (9C), aangevuld met o.a. een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 95,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 100,-).

4 slaapkamers
2 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras
Bungalow_Vakantiepark_Limburg_Leistert_11L-(1).jpg

Bungalow type 11 Luxe

Luxe vrijstaande vakantieboerderij voor 11 personen van ca. 150m² met onder andere een eigen sauna, whirlpool en overdekt terras.

Het tarief is inclusief € 115,- schoonmaakkosten (vanaf 04-01-2019 € 120,-).

5 slaapkamers
3 badkamers
Sauna
Whirlpool
Overdekt terras