Grote vakantiehuizen Nederland

Ben je opzoek naar grote vakantiehuizen in Nederland? Dan is een volgende vakantie bij Recreatiepark de Leistert wellicht iets voor jou. Hier vind je luxe grote vakantiehuizen in authentieke Limburgse boerderijstijl die geschikt zijn tot maar liefst 18 personen. Hoe heerlijk is het om met je familie of vrienden lekker te barbecueën onder het overdekte terras terwijl de kids in de ruime omheinde tuin aan het spelen zijn?

Een geslaagde vakantie is bij de Leistert sowieso gegarandeerd! 

Bekijk hier alle verblijfsmogelijkheden

De meest luxe grote vakantiehuizen van Nederland!

Bij Recreatiepark de Leistert kun je met grote groepen terecht in een van de vele grote vakantiehuizen Nederland. Al deze prachtige vakantiehuizen beschikken over een ruime kavel, inloopdouche, een overdekt terras, whirlpool* en sauna* . *m.u.v. de 10 en 12 persoons bungalows.

De grote vakantiehuizen zijn ook ideaal geschikt voor kinderen. Alle 'kindvriendelijke' bungalows zijn zo uitgevoerd dat de veiligheid van de kinderen voorop staat. Zo zijn de wandcontactdozen afgeschermd, is de tuin omheind en is er een traphekje aanwezig bovenaan de trap. Ook is er standaard een campingbedje, een kinderstoel en -box aanwezig.

Waarom deze grote vakantiehuizen Nederland?

  • Google score 4,3 / 5,0
  • Zoover score 8,9
  • Beste vakantiepark van Nederland - Bungalowspecials
  • Meest populaire vakantiepark - Bungalowspecials
  • Luxe vakantiehuizen op grote kavels
  • Subtropisch zwembad
  • Indoor speeljungle
  • Maar liefst 3 restaurants

Grote vakantiehuizen Nederland met top faciliteiten!

Op Recreatiepark de Leistert zijn genoeg faciliteiten voor iedereen indien je verblijft in een van de grote vakantiehuizen Nederland. Spring met je hele familie in het subtropisch zwembad of het buitengolfslagbad, gooi de eerste strike tijdens een potje hyperbowlen, of sla een balletje op de adventure golfbaan.

Met het hele gezelschap een hapje eten? Dat is op het park geen probleem. Het horeca-aanbod is hier namelijk enorm!

Bekijk hier alle faciliteiten

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek