Kerst bungalow aanbieding in 2023 bij de Leistert

Bij welk vakantiepark kerstvakantie is er een mooie kerst bungalow in de aanbieding? Jawel, dat is bij Recreatiepark de Leistert! Breng deze sfeervolle dagen door met je familie of gezin in een prachtige bungalow. Tijdens de koude kerstavonden lekker samen spelletjes doen en vervolgens heerlijk opwarmen in de sauna of whirlpool. Kortom, een heerlijk vakantiegevoel!

Boek nu snel je kerst bungalow met een aanbieding die op kan lopen tot 20%.

Bekijk alle Kerstaanbiedingen

Kerst bungalow aanbieding bij de Leistert? Wat is er allemaal te doen?

Bij de Leistert ben je echt op het ideale vakantiepark Kerstvakantie. Tijdens deze mooie dagen kun je onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten die het park te bieden heeft. Verder is het recreatieprogramma tot aan de nok toe gevuld met activiteiten voor jong en oud waar je gratis aan kunt deelnemen. Meer plezier kun je toch niet hebben!

Ga tijdens je verblijf met de Kerstdagen op ontdekkingsreis in de indoor speeljungle, gooi een strike op de bowlingbaan of maak een bommetje in ons subtropisch zwembad! Heb je honger gekregen? Geen paniek! Tijdens deze koude periode kun je een heerlijke snack score bij Mr. Friet of heerlijk genieten van een kerstdiner bij La Selva Food & Drinks.

Kerst bungalow aanbieding bij de Leistert. Waarom?

  • Google score 4,3 / 5,0
  • Zoover score 8,8
  • Beste vakantiepark van Nederland - Bungalowspecials
  • Meest populaire vakantiepark - Bungalowspecials
  • Uitgebreid recreatieprogramma
  • Gratis toegang tot groot faciliteitenaanbod
  • Indoor speeljungle
  • Subtropisch zwembad, 3 restaurants, waterspeeltuin en dagstrand

Wat is er rondom dit vakantiepark Kerstvakantie allemaal te doen?

Op het moment dat je verblijft tijdens de Kerstdagen op Vakantiepark de Leistert heb je alles voorhanden voor een prettige vakantie. Echter het is zeker aan te raden om de omgeving rondom het park te verkennen.

Bezoek bijvoorbeeld het beestachtig leuke GaiaZOO, waar je in één dag de hele wereld ontdekt! Ga opzoek naar de magie in Attractiepark Toverland of ga shoppen in het Designer Outlet in Roermond. Bent je geïnteresseerd in het bezoeken van kastelen? Dan ligt Kasteel de Keverberg op steenworpafstand te bereiken vanaf de Leistert.

De meest gestelde vragen over de Kerstvakantie 2023

🤩 Is de camping open tijdens de Kerstvakantie?

Ja, alleen wel beperkt. Je kunt tijdens de Kerstvakantie op de Leistert verblijven in onze Leistert Lodges en de Kampeerplaatsen met Privé Sanitair. Bekijk hier onze Lodges en Privé sanitair in de virtuele tour

🤽 Zijn er speciale activiteiten tijdens de Kerstvakantie?

Ja, het recreatieteam onder leiding van Pluck en Pien organiseren speciale activiteiten die met Kerst te maken hebben.

🥇 Zijn alle faciliteiten geopend tijdens de Kerstvakantie?

Niet alle faciliteiten zijn geopend. Echter alle indoor faciliteiten en de speeltuinen buiten zijn wel geopend. Het buitengolfslagbad is bijvoorbeeld gesloten. Bekijk hier alle faciliteiten.

🧒 Worden er tijdens de Kerstvakantie ook speciale Kerstdiners aangeboden?

Jazeker, Zowel bij La Selva Food & Drinks, Grillo als Via Verde zullen tijdens Kerst speciale diners aanbieden.

🥶 Is het park versierd tijdens de Kerstvakantie?

Jazeker, het park is tijdens de Kerstvakantie versierd.

i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek