Lekker naar een vakantiepark of camping tijdens Pinksteren 2023

Op zoek naar een camping Pinksteren 2023 voor lekker op vakantie te gaan met kinderen? Ik zou zeggen.. kom naar Vakantiepark de Leistert! Hoe fijn is het om in het lentezonnetje voor je bungalow of kampeermiddel te genieten van een heerlijk bakkie koffie. Dat is toch pas vakantie nietwaar?!

Indien je naar de leukste camping Pinksteren 2023 gaat gelden aantrekkelijke arrangementen die geldig zijn op alle kampeerplaatsen (m.u.v. camperplaatsen), alle verhuurobjecten op de camping en ieder type vakantiehuis. Ben je nu echt toe aan twee weken vakantie? Boek dan ons voordelige HEPI arrangement (17-05 - 30-05) en geniet van zowel het Hemelvaartweekend als het Pinksterweekend op de Leistert. Kun je niet meer wachten? Boek dan snel je kampeerplaats of vakantiehuis Pinksteren 2023 met korting.

Boek hier je vakantie

Welke faciliteiten zijn er allemaal te vinden op deze camping Pinksteren 2023?

Op deze camping Pinksteren is één ding sowieso zeker en dat is plezier beleven. Door het recreatieteam aansturend door Pluck en Pien worden ongekend veel activiteiten georganiseerd waar de kids gratis aan kunnen deelnemen. Dit wil je absoluut niet missen! Je hebt verder de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van alle faciliteiten die het park te bieden heeft. Neem een lekkere duik in ons subtropisch zwembad of ga het duel aan met je vakantievriendjes op de bootcampbaan. Wie is er het snelste aan de andere kant?!  

Heb je trek gekregen van al die pret? Scoor dan een heerlijke snack bij cafetaria Mr. Friet of grill zelf je lekker stukje vlees bij restaurant Grillo.

Bekijk hier alle faciliteiten

Waarom dit vakantiepark met Pinksteren 2023?

  • ADAC Superplatz - 2023
  • ANWB Topcamping - 2023
  • Google score 4,3 / 5,0
  • Zoover score 8,8
  • Subtropisch Zwembad
  • Gratis recreatieactiviteiten
  • Indoor speeljungle
  • Drie restaurants, één snackbar

Verken de omgeving rondom het vakantiepark Pinksteren!

In de regio rondom Recreatiepark de Leistert is van alles te doen. Daarom is het ook zeker aan te raden om hier tijdens je verblijf met Pinksteren 2023 kennis mee te maken. 

Ga 100 jaar terug in de tijd bij een bezoek aan openluchtmuseum Eynderhoof. Hou je van een adrenaline boost en ben je niet bang voor wat extra g-krachten? Bezoek dan Attractiepark Toverland en ervaar de achtbaan Fenix.

Bekijk hier alle omgevingsinformatie

De meest gestelde vragen over Pinksterren

🤩 Op welke manier kun je tijdens Pinksteren verblijf bij de Leistert?

Op Recreatiepark de Leistert heb je de mogelijkheid om te kamperen, een verhuuraccommodatie zoals een Leistert Lodge of een luxe bungalow te huren. Bekijk hier alle mogelijkheden.

🤸‍️ Wat is er allemaal te beleven op de Leistert tijdens Pinksteren?

Op het moment dat je bij de Leistert verblijft tijdens Pinksteren heb je altijd iets te doen. Zo organiseert het recreatieteam super vette activiteiten voor jong en oud, kun je een heerlijke duik nemen in ons subtropisch zwembad of kun je je helemaal uitleven in een van de vele speeltuinen die te vinden zijn op het park. Bekijk hier alle faciliteiten

🤑 Gelden er aantrekkelijke kortingen of last minutes tijdens Pinksteren?

Indien er aantrekkelijke kortingen of last minute kortingen gelden kun je deze vinden op onze website. Bekijk hier.

🧒 Zijn huisdieren welkom tijdens Pinksteren?

Ja, op het hele bungalowpark zijn honden van harte welkom. Op de camping is dit beperkt. Hier heb je een speciaal veldje en is er een verplichte looproute waar je samen met je trouwe viervoeter kunt wandelen.

🤑 Is er gratis Wifi beschikbaar?

Ja, bij iedere reservering krijg je een aantal gratis Wifi-codes. Meerdere codes zijn te koop bij de receptie

i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek