Bungalow huren Nederland

Hou jij van échte luxe en wil je lekker veel ruimte om je heen hebben? Dan is een bungalow huren in Nederland op Buitenhof de Leistert zeker iets voor jou. Deze fraaie bungalows zijn gebouwd op ruime kavels en zijn geschikt voor 4 t/m 18 personen.

Kies uit de authentieke sfeer van een Limburgse vakantieboerderij of de strakke uitstraling van een moderne vakantiebungalow. Voor de luxepaardjes zijn er speciale VIP, Buitenleven en Wellness uitvoeringen. Reis je met een gezelschap vol kinderen? Dan is een 'kindvriendelijke' variant of een 'Kids Special' met een speeltuin in je achtertuin een betere optie.

Een bungalow huren Nederland? Bij de Leistert is de keuze reuze!

Bekijk hier alle verblijfsmogelijkheden

Bungalow huren in Nederland, wat is er allemaal te doen?

Indien je een bungalow huurt in Nederland blijf je natuurlijk niet het hele verblijf in de bungalow zitten, je wilt ook wat te doen hebben. Voor dat laatste hoef je je bij Recreatiepark de Leistert absoluut geen zorgen te maken. Hier is zoveel te doen dat je aan vervelen in ieder geval niet hoeft te denken. 

Maak een duik in ons subtropisch zwembad of leef je helemaal uit in onze indoor-speeljungle. Wat je ook zeker een keer gedaan moet hebben tijdens je verblijf is een tof potje hyperbowlen, adventure golf of biljartvoetbal. Ben jij de beste van het gezin?!

Lekker eten hoort natuurlijk ook bij een welverdiende vakantie. Recreatiepark de Leistert heeft een enorm horeca-aanbod met maar liefst 3 restaurants en een snackbar.

Bekijk hier alle faciliteiten

Waarom een bungalow huren Nederland bij de Leistert?

  • Google score 4,3 / 5,0
  • Zoover score 8,9
  • Beste bungalowpark van Nederland - Bungalowspecials
  • Meest populaire bungalowpark - Bungalowspecials
  • Uitgebreid recreatieprogramma
  • Subtropisch zwembad, buitenbad en dagstrand
  • Indoor speeljungle
  • Maar liefst 3 restaurants

De omgeving rondom de Leistert.

Een bungalow huren in Nederland is natuurlijk fantastisch, en zeker bij Recreatiepark de Leistert. Maar wat is er in de omgeving allemaal te doen?

Ga op ontdekking in het vetste attractiepark van Limburg namelijk Toverland of maak kennis met de mooiste dierentuin van Nederland GaiaZOO. Wat ook écht een aanrader is om het Kasteel de Keverberg te bezoeken. Dit kasteel is helemaal gerenoveerd en is nu misschien wel het modernste kasteel van Nederland.

Bekijk hier alle omgevingsinformatie

De meest gestelde vragen over een bungalow huren Nederland

🤩 Waarom een bungalow huren Nederland bij de Leistert?

Door het meest veelzijdige aanbod aan faciliteiten en accommodaties is vervelen bij de Leistert onmogelijk. Ook scoort de Leistert bij Zoover een 8,8 en in Google een 4,3 / 5.

🧒Welke bungalows kun je huren bij de Leistert?

Bij de Leistert hebben we vakantieboerderijen in de authentieke Limburgse stijl en moderne bungalows. Deze variëren van 4 t/m 18 personen in diverse bungalowtypes.

🤩 Zijn er veel horecagelegenheden bij de Leistert?

Recreatiepark de Leistert heeft maar liefst 3 restaurants en één snackbar ter beschikking, genoeg horeca-aanbod dus! 

🤽 Welke faciliteiten zijn er als je een bungalow huurt in Nederland?

Wanneer je verblijft op Recreatiepark de Leistert kun je gratis gebruik maken van het subtropisch zwembad, de indoor- en outdoor speeltuinen, activiteiten georganiseerd door het recreatieteam en het adventure sportveld en andere sportvelden. Bekijk het volledige faciliteitenoverzicht op onze website.

i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek