Bungalow huren Nederland

Hou jij van échte luxe en wil je lekker veel ruimte om je heen hebben? Dan is een bungalow huren in Nederland op Buitenhof de Leistert zeker iets voor jou. Deze fraaie bungalows zijn gebouwd op ruime kavels en zijn geschikt voor 4 t/m 18 personen.

Kies uit de authentieke sfeer van een Limburgse vakantieboerderij of de strakke uitstraling van een moderne vakantiebungalow. Voor de luxepaardjes zijn er bungalows die beschikken over een sauna en whirlpool, of de speciale VIP, Buitenleven, Wellness en uitvoeringen. Bestaat je reisgezelschap ook uit kinderen? Dan is een 'kindvriendelijke' variant of een 'Kids Special' met een speeltuin in je achtertuin wellicht een betere optie.

Een bungalow huren Nederland? Bij de Leistert is de keuze reuze!

Bekijk hier alle verblijfsmogelijkheden

Bungalow huren in Nederland, wat is er allemaal te doen?

Indien je een bungalow huurt in Nederland blijf je natuurlijk niet het hele verblijf in de bungalow zitten, je wilt ook wat te doen hebben. Voor dat laatste hoef je je bij Recreatiepark de Leistert absoluut geen zorgen te maken. Hier is zoveel te doen dat je aan vervelen in ieder geval niet hoeft te denken.

De virtuele receptie

Downloads

Plattegrond

i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek