Sluiten

Alles over het Coronavirus

Laatste update: 21-08-2020, 14.15 uur

Bekijk alle updates

Bekijk onze Corona voorschriften

Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden

Kamperen in Limburg bij de Leistert

Stel je voor; je kinderen spelen recht voor je neus op het kampeerveldje in de Robinia-houten speeltoestellen terwijl jij met een drankje in je hand de barbecue aan slingert en neerploft in je favoriete luie stoel. Heerlijk toch! Zo hoort kamperen in Limburg te zijn...

De laatste jaren is kamperen in Limburg steeds aantrekkelijker geworden. De hete zomers en aangename voor- en naseizoenen zorgen steeds vaker voor een optimale kampeerbeleving.

Maak van je volgende kampeervakantie een feestje, met een verblijf op ANWB topcamping "de Leistert". Met je eigen kampeermiddel, of in een van de vele huuraccommodaties.

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Kamperen op topniveau in Limburg!

Van kamperen in je eigen tentje tot sfeervolle Lodge of een ultieme Glamping ervaring in een van onze huurobjecten, met een verblijf op camping de Leistert kampeer je altijd op topniveau. 

De Leistert is een échte camping voor jonge gezinnen, en door de ANWB bekroond met 5 sterren. De vele faciliteiten, de mooie groene omgeving en het recreatieteam zorgen ervoor dat de Leistert misschien wel het allerleukste plekje is om te kamperen in Limburg!

Uniek is het enorme aanbod aan waterpret. Liefhebbers van waterpret komen met een subtropisch zwembad, buitengolfslagbad, waterspeeltuin en roeivijver met dagstrand niets te kort. En bij wat minder mooi weer vormen de Plaza met diverse horeca punten en de avontuurlijke indoor speeljungle het bruisende hart van het park.

Bekijk alle faciliteiten

Waarom kamperen in Limburg bij de Leistert?

  • ADAC Superplatz - 2020
  • ANWB Topcamping - 2020
  • Camping van het Jaar - 2019
  • Nominatie Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2019
  • Gratis recreatie activiteiten
  • Maar liefst 3 speeltuinen, binnen en buiten
  • Subtropisch zwembad, buitenbad, waterspeeltuin en dagstrand
  • Maar liefst 3 restaurants

Vervelen is onmogelijk op deze camping!

Met het subtropisch zwembad, buitenbad, grote speeltuin, indoor speeljungle en de grote overdekte Plaza is slechts een deel van het complete faciliteitenaanbod van de Leistert benoemd.

Naast dit enorme aanbod aan voorzieningen is het  dagelijks in de weer om iedereen een onvergetelijke tijd te laten bezorgen. Check dus zeker het recreatieprogramma en kies je favoriete activiteiten!

Toch even een dagje er op uit? In de veelzijdige omgeving van de Leistert is voor ieder gezelschap een leuk dagje uit samen te stellen. Shoppen in het Designer Outlet, waterpret op de Maasplassen, een dagje Toverland of GaiaZOO of ontdekking bij Eynderhoof. You're choice!

i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek