Sluiten

Alles over het Coronavirus

Laatste update: 21-08-2020, 14.15 uur

Bekijk alle updates

Bekijk onze Corona voorschriften

Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden

Onze camping is geopend tijdens Pasen 2021!

Wat is een geschikte locatie om op vakantie te gaan tijdens Pasen 2021? Dat is natuurlijk Vakantiepark de Leistert. In je bungalow of in je eigen kampeermiddel met het hele gezin genieten van het gezellige Paasontbijt. Dat is toch de manier om Pasen te vieren nietwaar!?

Tijdens Pasen 2021 gelden er aantrekkelijke arrangementen die geldig zijn op alle kampeerplaatsen (m.u.v. camperplaatsen), alle verhuurobjecten op de camping en ieder type bungalow. Dus twijfel niet en boek direct je verblijf tijdens Pasen 2021 bij Recreatiepark de Leistert en profiteer van de vroegboekkorting die op kan lopen tot 20%.

Boek hier direct

Wat is er allemaal te doen tijdens het Paasweekend op Vakantiepark de Leistert?

Als je op vakantie bent moet er natuurlijk ook iets te doen zijn op de locatie waar je verblijft. Maak je geen zorgen, bij Recreatiepark de Leistert is tijdens Pasen 2021 van alles te doen! Zo organiseert het recreatieteam onder leiding van Pluck en Pien een bomvol programma waaraan je gratis kunt deelnemen. Ga jij mee met Pluck en Pien paaseieren zoeken?

Verder is het goed om te weten dat je tijdens je verblijf op Recreatiepark de Leistert onbeperkt toegang hebt tot alle faciliteiten die op het park te vinden zijn. Ga op avontuur in onze indoor speeljungle of leef je uit in het indoor speeltoestel. Heb je zin om te zwemmen? Neem dan een duik in ons subtropisch zwembad.

Bekijk alle faciliteiten

Waarom naar de Leistert tijdens Pasen 2021?

  • Subtropisch Zwembad
  • Gratis recreatieactiviteiten
  • Indoor speeljungle
  • Drie restaurants, één snackbar
  • ADAC Superplatz - 2020
  • ANWB Topcamping - 2020
  • Camping van het Jaar - 2019
  • Nominatie Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2019

De omgeving ontdekken rondom de Leistert

Als je tijdens het Paasweekend op vakantie bent bij Recreatiepark de Leistert is het echt zonde als je niet de omgeving ontdekt hebt. Er is namelijk enorm veel te doen in de regio. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het FEC in Sevenum waar je intens veel speelplezier kunt beleven. Wil je het modernste kasteel van Nederland eens bekijken? Maak dan een bezoekje aan Kasteel de Keverberg in Kessel. Vergeet na het bezoekje op de terugweg niet langs Lindeboom te gaan. Hier kom je erachter hoe het "Bier van Hier" gebrouwen wordt.

Bekijk alle omgevingsinformatie

i
De getoonde prijs is op basis van twee personen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek