Onze camping is open tijdens Pasen 2023!

Welke campings zijn open met Pasen 2023? Dat is natuurlijk Vakantiepark de Leistert. In je bungalow of in je eigen kampeermiddel met het hele gezin genieten van het gezellige Paasontbijt. Dat is toch de manier om Pasen te vieren nietwaar!?

Op dit vakantiepark Pasen 2023 gelden er aantrekkelijke arrangementen die geldig zijn op alle kampeerplaatsen (m.u.v. camperplaatsen), alle verhuurobjecten op de camping en ieder type bungalow. Dus twijfel niet en boek direct je verblijf tijdens Pasen 2023 bij Vakantiepark de Leistert en profiteer van de vroegboekkorting die op kan lopen tot 15%.

Boek hier direct

Wat is er allemaal te doen op dit vakantiepark Pasen?

Als je op vakantie bent moet er natuurlijk ook iets te doen zijn op de locatie waar je verblijft. Maak je geen zorgen, bij Op dit vakantiepark Pasen 2023 is van alles te doen! Zo organiseert het recreatieteam onder leiding van Pluck en Pien een bomvol programma waaraan je gratis kunt deelnemen. Ga jij mee met Pluck en Pien paaseieren zoeken?

Verder is het goed om te weten dat je tijdens je verblijf op Recreatiepark de Leistert onbeperkt toegang hebt tot alle faciliteiten die op het park te vinden zijn. Ga op avontuur in onze indoor speeljungle of leef je uit in het indoor speeltoestel. Heb je zin om te zwemmen? Neem dan een duik in ons subtropisch zwembad.

Bekijk alle faciliteiten

Waarom naar dit vakantiepark Pasen 2023?

  • Subtropisch Zwembad
  • Gratis recreatieactiviteiten
  • Indoor speeljungle
  • Drie restaurants, één snackbar
  • ADAC Superplatz - 2023
  • ANWB Topcamping - 2023
  • Google score 4,3 / 5,0
  • Zoover score 8,8

De omgeving ontdekken rondom het vakantiepark Pasen

Als je tijdens Pasen op vakantie bent bij Vakantiepark de Leistert is het echt zonde als je niet de omgeving ontdekt hebt. Er is namelijk enorm veel te doen in de regio. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de prachtige dierentuin GaiaZOO waar je de mooiste dieren op aarde kunt zien. Wil je het modernste kasteel van Nederland eens bekijken? Maak dan een bezoekje aan Kasteel de Keverberg in Kessel. Vergeet na het bezoekje op de terugweg niet langs Lindeboom te gaan. Hier kom je erachter hoe het "Bier van Hier" gebrouwen wordt.

Bekijk alle omgevingsinformatie

De meest gestelde vragen over Pasen

🤩 Waarom tijdens Pasen naar de Leistert?

Indien je op vakantie komt tijdens Pasen bij Recreatiepark de Leistert kun je kiezen om te komen kamperen of te verblijven in een van onze verhuuraccommodaties of bungalows, de keuze is reuze. Verder behoort Camping de Leistert tot de topcampings van de ANWB en ADAC en is het bungalowpark door Bungalowspecials uitgeroepen tot ‘beste bungalowpark van Nederland’

🧒 Wat is er tijdens Pasen allemaal te doen bij de Leistert?

Tijdens Pasen is er altijd wel wat te beleven bij Recreatiepark de Leistert. Het Recreatieteam onder leiding van Pluck en Pien organiseert iedere dag super leuke activiteiten die in het teken staan van Pasen. Verder kun je een heerlijke duik nemen in het subtropisch zwembad of je uitleven in de Indoor speeljungle. Bekijk hier alle faciliteiten.

🤑 Gelden er last-minutes of andere kortingen tijdens Pasen?

Indien er vroegboekkorting of last-minute kortingen gelden tijdens Pasen kun je deze hier terugvinden op onze website.

🥇 Met hoeveel personen kun je tijdens Pasen vakantie komen vieren bij de Leistert komen?

Kamperen is mogelijk op de camping t/m 8 personen De verhuuraccommodaties zoals de Lodges zijn in diverse types te huren t/m 6 personen. Wil je een bungalow huren bij op Buitenhof de Leistert? Deze zijn te beschikbaar van 4 t/m 18 personen.

🤩 Zijn huisdieren tijdens Pasen welkom bij Recreatiepark de Leistert?

Op het gehele bungalowpark zijn honden van harte welkom. Op de camping zijn honden alleen welkom op veld Reppel. Verder is er op de camping een speciale wandelroute.

i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek