Arcade Games XL is toegankelijk van oktober 2023 t/m 7 april 2024

Experience virtual games in real life!

Wat is Arcade Games XL?

  • Bekende games, maar dan in het écht te spelen
  • Pop-Up locatie, van oktober 2023 t/m maart 2024
  • Indoor familie uitje voor jong & oud
  • Gratis entree t/m 4 jaar oud
  • Speel met minimaal 4 personen om alle games te kunnen spelen

Denk aan de allerbekendste computer games, van oude klassiekers tot moderne hits, maar dan in het échte leven te spelen, waarbij jíj met je team een belangrijk onderdeel van het spel bent. Hebben jullie de focus, de behendigheid én het teamwork in huis om een nieuwe topscore neer te zetten? Dan is Arcade Games XL op jullie lijf geschreven!

Daag je gezinsleden, familie, vrienden of collega's uit. De games zijn voor jong en oud toegankelijk en worden indoor gespeeld. Tijdens het door jou gereserveerde tijdslot mag je zelf kiezen welke games je gaat spelen. Laagdrempelig, gezellig en bovenal extreme hilarisch!

Reserveer hier

Je wordt doorgestuurd naar onze reserveringsmodule. Let op; Je moet een apart leisurehub account aanmaken.

Indoor, voor jong & oud

Diverse games in een pop up locatie

Teamwork, behendigheid, tactiek en een grote dosis speelplezier komen allemaal samen in Arcade Games XL. Je hebt de keuze uit diverse bekende games, van Tetris tot Candy Crush.

Weet jij alle Tetris-blokken in de goede vorm te plaatsen en na goedkeuring van de hightech computercamera de vorm op zijn plek te zetten door aan de zijkant van het speelveld op grote knoppen te springen? Of vang jij de meeste gelanceerde snoepjes uit de lucht bij Candy Crush? Misschien ontdek je wel jouw fotografisch geheugen tijdens een potje fysieke memory. Oh ja, heb je al ooit met een stel autodeuren de flippers van een flipperkast bediend? Bij ons kan het!

Een greep uit onze games:

Let op: Speel met minimaal 4 personen om alle games te kunnen spelen

Pump & Jump

Duck Hunting (Duck Hunt)

Youcube (Tetris)

Kendie Krush (Candy Crush)

Mow (connect the dots)

Het antwoord op de meest gestelde vragen:

Wie kan Arcade Games XL spelen?

Onze games zijn gemaakt voor jong en oud. Actief meespelen kan vanaf +/- 8 jaar en tot de leeftijd waarop je nog een beetje soepel kunt bewegen 😉. Het ene spel vraag (lichte) fysieke inspanning, het ander juist wat meer denkwerk. De mix van het hele team bepaald of je de high-score kunt verbeteren. 

Wij raden je aan om met minimaal 4 personen te reserveren, op die manier kun je alle spellen spelen.

Hoeveel spellen kan ik spelen tijdens één tijdslot?

Dat is een beetje afhankelijk van jouw groepsgrootte en de spellen die je uitkiest. De ervaring leert dat je ongeveer vier spellen tijdens één tijdslot kunnen spelen.

Wat kost Arcade Games XL?

De kosten bedragen € 6,00 per persoon, voor alle personen vanaf 5 jaar en ouder (ook voor niet actief deelnemende bezoekers). Je reserveert voor dat bedrag een tijdslot van 1 uur en je mag tijdens je bezoek zelf bepalen welke spellen je wilt spelen. Personen van 0 tot en met 4 jaar mogen gratis naar binnen.

Kan ik eten en drinken krijgen in de Arcade hal?

Ja, er is drank verkrijgbaar. Betalen kan enkel met PIN.

Ontdek de Leistert app

Op zoek naar het laatste nieuws of informatie over het park en de omgeving? Het kan allemaal met de Leistert app. Download de app gratis in de Google Play Store en App Store.

Plattegrond

Download onze plattegrond met daarop alle faciliteiten, vakantiewoningen, glamping- en kampeerplaatsen voor de ideale voorbereiding op je vakantie!

Plattegrond downloaden
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
i
Dit is de all-in prijs voor X personen. De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bedlinnen, reserveringskosten, toeristenbelasting en lokale heffingen.
Zoek en boek